#kasia 05.12.03, 20:46 ze ze mna az tak zle nie bylo.. czy sie myle? a jak bylo to przepraszam wszystkie zainteresowane osoby.. a poniewaz niektorzy widza podobienstwo to przepraszam dwa razy mocniej.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cygne Re: wyobrazam sobie.. 05.12.03, 23:18 #kasia napisała: > ze ze mna az tak zle nie bylo.. > czy sie myle? > a jak bylo to przepraszam wszystkie zainteresowane osoby.. > a poniewaz niektorzy widza podobienstwo to przepraszam dwa razy mocniej.. Dzis wyraźnie dominują na forum babskie nastroje:) Nie wiem moze ja też powinnam sobie cos wyobrażać, juz sie pogubiłam.. Tylu nas tu... dookoła, ze nie wiadomo do kogo sie porównywać, kto kogo ma na mysli, kogo trzeba przepraszać, itd :)) Ale ogólnie to chyba tak źle nie jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: wyobrazam sobie.. 05.12.03, 23:26 no coz kasiu chyba naprawde mnie nie lubish zakladash watek i znowu nie o elodii ta baba zje mnie kiedys zywcem zanim mrugne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: wyobrazam sobie.. 05.12.03, 23:27 golebie ser...... a nie bede slodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: wyobrazam sobie.. 05.12.03, 23:33 przełamuje stereotypy, równouprawnienie dla mężczyzn.... wątek babski zlikwiddowany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: wyobrazam sobie.. 05.12.03, 23:40 zonk... chcesh nam o czyms powiedziec?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: wyobrazam sobie.. 05.12.03, 23:43 w lubelskiej kotłowni zmieniłem płeć... od pewnego czasu jestem facetem ;-) i na dodatek lesbijką!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Upia upka! ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.12.03, 01:45 Dawno Ci wybaczyłam ;) Ale dług pozostał, nie myśl sobie! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: wyobrazam sobie.. 06.12.03, 16:14 Kobiety sa zbyt skomplikowane jak na moj gust... Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: wyobrazam sobie.. 06.12.03, 16:14 oj, to byla "tylko" refleksja nad tym co przeczytalam, pomyslalam, zrobilam, pomylilam sie, zle wywnioskowalam.. czas naprawiac i przepraszac za bledy :) co do wyobrazni: absolutnie "nie powinnas" (w sensie musisz), ale mozesz (jesli tylko masz ochote) czasami lepsza od rzeczywistosci i pomaga przetrwac i umocnic sie :) i nie trzeba nikogo pytac o zgode.. co do babskich nastrojow: ech.. zainteresowani sami wiedza jak czesto daja innym w kosc.. pozdrawiam rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: wyobrazam sobie.. 06.12.03, 22:14 remek: >Kobiety sa zbyt skomplikowane jak na moj gust... podobnie jak instrukcja obslugi cepa i takich innych skomplikowanych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: wyobrazam sobie.. IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 06.12.03, 23:40 Biegnij szybko do psy lub do spowiedzi, to jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś