Gość: Marek IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 13:55 Szukam pomocy.Chce przegrac plyte z zabezpieczeniami.Probowalem Roxio, Nero,Clone Cd, Blind Write.Zaden nie dziala.Czyk tos moze mi doradzic co jeszcze moge uzyc?Dzieki.Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: MICHU Re: Przegrywanie CD IP: 213.199.221.* 18.07.05, 15:08 Spróbuj "Alcohol 120%" tam zrobisz obraz albo nagrasz odrazu jak będziesz chciał.. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Przegrywanie CD IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 18.07.05, 19:11 Nagralem ale dziala tylko na kompie na ktorym nagralem te plytke.Wiesz dlaczego? Jak nagrac zeby dzialalal wszedzie? Link Zgłoś
k_michu Re: Przegrywanie CD 20.07.05, 03:58 Gość portalu: Marek napisał(a): > Nagralem ale dziala tylko na kompie na ktorym nagralem te plytke.Wiesz dlaczego > ? > Jak nagrac zeby dzialalal wszedzie? A jakiego programu używasz do nagrywania płytki i jaki masz napęd? weź podaj jakieś więcej info ... może wina leży po stronie sprzętu... Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Przegrywanie CD IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 14:21 Uzylem programu Alcohol 120%.Moja nagrywarka to Samsung, druga Sony.Obie dzialaja tak samo Link Zgłoś
k_michu Re: Przegrywanie CD 25.07.05, 00:59 Gość portalu: Marek napisał(a): > Uzylem programu Alcohol 120%.Moja nagrywarka to Samsung, druga Sony.Obie > dzialaja tak samo Linka ktoś podał na forum to przekazuje dalej podobno na temat jakieś FAQ się tam znajduje.. poczytaj może znajdziesz odp> www.cdrinfo.pl/software/stronafaq.php ------------------------------------------------------------------------------ Nic nie jest idealne... Link Zgłoś