llami 29.07.05, 21:25 JA MAM STAŁE ŁĄCZE , ONA MODEM WIĘC I IP MA ZA KAŻDYM RAZEM INNE...WIEM ZE TO MOŻE NIE JEST ŁADNIE ALE MUSZE...ZABAWIŁA SIĘ OSTATNIO NA CZACIE, MUSZE WIEDZIEĆ CZY TO KONIEC Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: strange_one Re: jak zaintalować PROSIAKA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:57 są 2 opcje : - albo jesteś tak wielką ciotą że laska Cię olała :) albo/i - nie potrafisz z nią rozmawiać szczerze i też Cię olała, a Ty dalej kombinujesz jak koń pod górę!! Gdzie się podziała uczciwoć w związku, a przynajmiej szczera rozmowa :) Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zaintalować PROSIAKA??? IP: *.server.ntli.net 29.07.05, 23:29 a co to jest PROSIAK?????? Link Zgłoś
Gość: strange_one Re: jak zaintalować PROSIAKA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:52 To teraz może bardziej optymistyczna wiadomośc dla Ciebie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=430 tam powinni się na tym znać, ale nikt Ci nie pomoże bo to nielogiczne... Jedynie szukaj na google.pl, ale lepszym rozwiązaniem jest naprawdę porozmawiac z kobieta. A na ten temat pomoga Ci tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29 Naprawdę napisz wszystko to pomogą, ale bez ściemy :) Link Zgłoś
Gość: pipi Re: jak zaintalować PROSIAKA??? IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 30.07.05, 01:35 ty kamilek jestes normalnie szurniety prosiaczki nie dlugo beda ci sie snily.pipi chru \m chrum rozowy prosiaczek Link Zgłoś
Gość: lnouy Re: jak zaintalować PROSIAKA??? IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 30.07.05, 01:47 DEBIL DEBIL niech sie bawi na czacie a ciebie do kosza Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zaintalować PROSIAKA??? IP: *.server.ntli.net 30.07.05, 08:25 prosze, napiszcie co to jest ten prosiak???? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: jak zaintalować PROSIAKA??? IP: *.acn.waw.pl 30.07.05, 09:17 Jest to trojan (koń trojański), umożliwiający m.in. przechwytywanie wpisywanego tekstu. Link Zgłoś