Dodaj do ulubionych

Dodawanie napisów do DVD

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 01.08.05, 20:12
Mam problem! Nie wiem jak dodać napisy do filmu dvd, którego przerobiłem z avi? Zna ktoś może jakieś programy. W NERO VISION EXPRESS np. można przerobić film na dvd, ale nie ma możliwości dodania napisów. Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • neder Re: Dodawanie napisów do DVD 01.08.05, 20:14
      wpisz w wyszukiwarke na forum np 'dvd napisy' a sie dowiesz. było wałkowane
      wiele razy.

pzdr
    • Gość: Martinez Re: Dodawanie napisów do DVD IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 01.08.05, 20:22
      Już wcześniej sprawdzałem i niczego konkretnego sie nie dowiedziałem. Jakby to było takie proste to bym nie "zarzucał" nowego wątku.
      • neder Re: Dodawanie napisów do DVD 01.08.05, 20:28
        > Już wcześniej sprawdzałem i niczego konkretnego sie nie dowiedziałem. Jakby to
        > było takie proste to bym nie "zarzucał" nowego wątku.

proszę Cię nie ściemniaj bo ja sprawdziłam zanim odpowiedziałam na Twój post (z
        resztą sama dawałam linki do opisu jak to zrobić więc wiem, że jest)
        • neder Re: Dodawanie napisów do DVD 01.08.05, 20:31
          2 minuty i masz...
          www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5364&st=0&#entry23882
          • Gość: Martinez Re: Dodawanie napisów do DVD IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.08.05, 10:14
            Ty neder w dupę se wsadź ten program chodzi o to żeby nałoży napisy i miec możliwosc odtworzenia filmu z tymi napisami na stacjonarnym odtwarzaczu dvd. Na ch.. mi oglądac film na komputerze?
            • neder wybacz... 02.08.05, 10:18

nie będę odpowiadać za to że jesteś leń ( a może po prostu głupi) i nie
              potrafisz poprzez wyszukiwarkę znaleźć odpowiedzi. Bo ja Ci mówię że ona jest.
            • mbucz Re: Dodawanie napisów do DVD 02.08.05, 10:22
              W d... to ty se wsadź swój mózg, jesli jeszce go tam nie ma.
              Jeśli nie potrafisz posługiwać się internetem to wróć do kredek.

divx.howto.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=213
              www.divx.howto.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=167
              • nimeska Re: Dodawanie napisów do DVD 30.10.05, 15:48
                fajne stronki, dzieki !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka