Dodaj do ulubionych

Norton Antywirus????

IP: *.man.rsk.pl 23.08.05, 21:43
Norton Antywirus...czy wie ktoś może cos co się dzieje z nim, bo od jakiegoś
czasu nie mogę ściągnąć aktualizacji. Tak jest od jakiś 2 tyg. Może coś ze
stroną mają nie tak albo nie można już za darmo aktualizować?
Obserwuj wątek
    • Gość: ass Re: Norton Antywirus???? IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.05, 21:46
      Norton jest platnym programem(nie dosyc ze drogim to
      zamulajacym komputer).
      Zmien na cos bezplatnego.
      • Gość: wavestorm Re: Norton Antywirus???? IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 06:59
        15-dnowa wersja i tyle, teraz musisz kupić klucz albo przejść na jakis inny
        program. Jeśli chcesz to moge podać Tobie jakie klucze w rejestrze i jak
        skasować żeby znowu wersja 15-dniowa działała.
    • Gość: Pan Proper Re: Norton Antywirus???? IP: 193.59.95.* 24.08.05, 08:22
      Miałem NA dodanego do płyty głównej i przez 3 miechy miałem aktualizacje. Po
      4ech mies. wyrzuciłem go i zainstalowałem Zone Alarma jako firewalla i Avasta
      jako antyvira. Obydwa darmowe, przy czym avast aktualizacje ma codziennie i jest
      po polsku, do ZA też by się znalazło spolszczenie. Polecam, obydwa działają
      bezproblemowo.
      • Gość: asia Re: Norton Antywirus???? IP: *.man.rsk.pl 24.08.05, 08:49
        Ja mam update ponad 2 lata :) i bardzo chwalę NA
        • Gość: AX Re: Norton Antywirus???? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.08.05, 10:16
          Bo Norton jest bardzo dobry.
          Jak słyszę, że Avast lepszy, to można tylko paść ze śmiechu.
          • neder Re: Norton Antywirus???? 24.08.05, 10:22
            > Jak słyszę, że Avast lepszy, to można tylko paść ze śmiechu.

a możesz zdradzić dlaczego czy tylko tak sobie gadasz?
            • Gość: AX Re: Norton Antywirus???? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.08.05, 16:38

Ciągle wywalał komunikaty,że czegoś nie może przeskanować np. pliki programu
              Ad-Aware
              Potem pojawiły się problemy z aktualizacjami,
              pewnego razu z niewyjaśnionych przyczyn przestał działać i go wywaliłem.
              Nortona mam 2 lata i nigdy nie było z nim problemów
          • Gość: Pan Proper Re: Norton Antywirus???? IP: 193.59.95.* 24.08.05, 12:32
            Powody podałem w poście, napisz co ci sie konkretnie nie podoba w Avaście -
            jeśli potrafisz. Mój komp działa bez zarzutu, co chyba potwierdza zasadność
            stosowania obydwu programów, zwłaszcza że są darmowe.
            poza tym dawno nie widziałem rankingu aplikacji zabezpieczających gdzie NA by
            był na 1szym miejscu.
            • Gość: wavestorm Re: Norton Antywirus???? IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:33
              NAV jest bardzo dobrym programem ale niestety tylko dla szybkich kompów, te
              poniżej 1 GHz i 256 Ram mogą zostać zmulone! Ja tam nie narzekam mam nav i nie
              odczuwam zadnego mulenia. Mam P4 2,5 GHz i 512 RAM
            • Gość: kijek Re: Norton Antywirus???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:17
              jak slysze nazwe norton to natychmiast mnie odrzuca. mam avasta i nie ma z nim
              najmniejszych problemow i ze skanowaniem i aktualizacja. polecam goraco!!!
    • Gość: aleks Re: Norton Antywirus???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:57
      Teraz aktualizowałem, wszystko działa poprawnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka