bluedream 25.08.05, 23:30 Jaki program jest najlepszy do sciagania muzyki - by pozniej przegrac na CD? Z gory dziekuje za pomoc, Pozdrawiam, J:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
janusz_kluczyk Re: Sciaganie muzyki 25.08.05, 23:37 po co pytasz o program... powiedz jakie chcesz kawalki to wysle ci mp3... mam prawie wszystko... dawaj... Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: Sciaganie muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:34 Wyslesz mi cokolwiek z plyty "Wind Of Sorrow" grupy El Division? Link Zgłoś
bluedream Re: Sciaganie muzyki 26.08.05, 03:00 Poniewaz mieszkam w USA to prosze o polskie nowosci. Z gory Ci Januszu dziekuje i pozdrawiam serdecznie, J. Link Zgłoś
bluedream Re: Sciaganie muzyki 01.09.05, 22:03 Niestety nie dowiedzialam sie i nie otrzymalam obiecanych mp3 - wiec podciagam watek. Czy naprawde nikt nie moze mi pomoc??? Link Zgłoś
neder Re: Sciaganie muzyki 01.09.05, 22:16 zależy czy chcesz ściagać całe albumy czy pojedyncze utwory. zależy czy nastawiasz się na dłuższe ściaganie czy będzie to raczej ściąganie 'okazjonalne'. Od wielu rzeczy jeszcze;) do wyboru masz: > emule -> jesli nastawiasz isę na 'permanentne ściaganie' bo najpierw musisz wyrobic sobie kredyty żeby móc osiągnąć dobry transfer a to trochę trwa (i nie jest to kwestia kilku dni) więc szkoda czasu jak chcesz ściągnąc tylko kilkanaście piosenek) > edonkey -> tu podobnie choć ja mam wrażenie że nie czeka się tak długo jak w emule > sieć bittorrent -> jeśli chcesz ściągac całe albumy, bez czekania w kolejkach i tepe. > DC++ -> nie wypowiem się bo nie korzystałam ale ponoc warto się zapoznać więc wymieniam;) + inne więcej: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=15426 www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=15416 Link Zgłoś
kasiasmom Re: Sciaganie muzyki 02.09.05, 22:37 Moja corka uzywa Limewire. A co do polskich nowosci, to jestem w tej samej sytuacji, co ty - radze sobie sluchajac Trojki i potem wyszukuje w Limewire artystow, ktorych piosenki mi sie spodobaly. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Sciaganie muzyki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 23:22 Ja polecam eDonkeya2000 Lite: www.fsmirror.com/eDonkey2000.Lite.1.3.exe Link Zgłoś