Gość: Viking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:37 Jaki jest najlepszy bezpłatny firewall ????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gosć Re: Najlepszy firewall.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:31 Kerio personal firewall Link Zgłoś
darekkr1 Re: Najlepszy firewall.....? 12.09.05, 19:53 ja uzywam sygate personall i nie narzekam Link Zgłoś
Gość: Strażak Sam Re: Najlepszy firewall.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:55 Bezpłatny firewall albo antywirus to wolne żarty :) Firewall KERIO i antywirus AVAST tak skuteczne programy, że można ich NIE UŻYWAĆ wcale :))) Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Najlepszy firewall.....? IP: *.acn.waw.pl 12.09.05, 20:02 Wiesz, lepsze takie niż żadne. Poczytaj trochę o testach zamiast rzucać ogólnikami. Link Zgłoś
Gość: Skrym Re: Najlepszy firewall.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:14 Nie ma najlepszy. Są lepsze i gorsze, sam wybierzesz jakiś. Wybierz najczęście używany przez ludzi :] Link Zgłoś
Gość: De Beściak Re: Najlepszy firewall.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 07:27 Gość portalu: Skrym napisał(a): > Nie ma najlepszy. SŁUSZNIE ! > Są lepsze i gorsze, sam wybierzesz jakiś. TEŻ DOBRZE !! > Wybierz najczęściej używany przez ludzi :] OCZYWIŚCIE !!! Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Płotów Re: Najlepszy firewall.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 07:17 Gość portalu: Greg napisał(a): > Wiesz, lepsze takie niż żadne. A po co zaśmiecać system programami,które nie spełniają swoich funkcji ??? > Poczytaj trochę o testach zamiast rzucać ogólnikami. A są takie testy gdzie KERIO lub AVAST zajmują chociaż 5 miejsce wśród 10-20 programów tego typu ??? Ja osobiśćie nie widziałem takich ! Wszystkie testy jakie są dostępne użytkownikom komputerów wyraźnie deklasują te - pożal się Boże - programy na OSTATNICH miejscach :( Skuteczność ich jest ŻADNA !!! A to ten parametr jest najważniejszy przy wyborze programów tego typu. Link Zgłoś
darekkr1 Re: Najlepszy firewall.....? 12.09.05, 22:11 wiesz ta wypowiedza okresliles poziom swoich wiadomosci kazdy firewall i antywirus cos da, ale najwiecej moze pomoc minimum uwagi poswieconej w to zeby uzywac ich poprawnie nie klikac i nie instalowac wszystkiego jak leci. Sygate personall jest darmowy dla uzytku domowego i jest calkiem niezly jako antywira uzywam kasperskiego z gazetki :) i za 20 pln mam bardzo dobry program antywirusowy wiec jak chcesz nie uzywaj wcale, tylko sie nie dziw jak sie okaze ze na komputerze pojawilo sie kilka programow ktorych nie instalowales Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy firewall.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 07:25 najlepszy to żona mojego kolegi ;-) pomimo, że ją straszył, że kabel do sieci jest "pod prądem" to i tak go ucięła tylko, że to nie jest najtańsze rozwiązanie (żona oczywiście) Link Zgłoś