Dodaj do ulubionych

Jak usunac gre?

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.09.05, 16:13
Mam maly problem, na moim komputerze zostala zainstalowana gra, ktorej nie
moge zdeinstalowac, probowalam uninstall, dodaj/usun w control panel i
nic-wyskakuje mi komunikat: "uninstall.isu nie jest prawidlowym plikiem opisu
instalacji lub dane zostaly uszkodzone. Usuwanie nie moze byc kontynuowane".
Co zrobic zeby sie pozbyc tego cholerstwa?
Obserwuj wątek
    • neder Re: Jak usunac gre? 15.09.05, 16:18
      wpisz 'deinstalator'
      www.chip.pl/search.html
      pzdr
      • Gość: dzizys Re: Jak usunac gre? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.09.05, 18:58
        Witam. Napisz jaki masz system w ogole... jezeli 98 to jest takie ciekawe
        narzedzie: Windows 98 Configurator ( wyszukaj na google, sciagnij )Tam jest
        sporo opcji ale wejdz w dodaj/usun i usun wpis danej gry - jezeli istnienie ale
        powinien. Jak usuniesz wpis to mozesz spokojnie usunac gre z danego katalogu.
        Jezeli masz inny system: moze po prostu usun gre z katalogu w ktorym zostala
        zainstalowana, potem odpal Reg Cleaner ( pod 2000, Me i XP pojdzie ) i ustaw na
        automatyczne usuwanie nie potrzebnych wpisow i po sprawie ( cleanera wyszukaj w
        google ). Pozdrawiam
        • Gość: paula Re: Jak usunac gre? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.09.05, 19:25
          Dzieki serdeczne:).
        • Gość: paula Re: Jak usunac gre? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.09.05, 19:26
          Mam XP Pro
    • Gość: paula Re: Jak usunac gre? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.09.05, 19:33
      zainstalowalam regcleaner, usunelam gre :), bardzo bardzo dziekuje:), jestescie
      kochani:)
      Pozdrawiam
      • Gość: dzizys Re: Jak usunac gre? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.09.05, 23:40
        Nie ma za co, ciesze sie/ymy sie ze moglismy pomoc :D Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka