Gość: Leonek IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.02, 21:37 Ludzie kochani! Podajcie mi adresy, gdzie mogę ściągnąć polskie filmy fabularne. wdzięczny Leonek Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: 80.48.114.* 19.09.02, 02:43 A moze sciagniesz tylek z fotela i pojdziesz do sklepu i kupisz co?? Piractwo tez ma swoje granice, a walenie w rogi polskich producentow niedoprowadzi do nieczego. moze do tego, ze jak wszyscy beda tak postepowac jak ty to za pare lat bedziemy ogladac filmy stare, bo nikomu sie nie bedzie oplacalo ich produkowac, bo jakis tam Leonek zaluje paru zlotych i woli sciagnac cos za darmo. Bo po co placic Tworcom nie?? Za ich dzielo. :(((( Link Zgłoś
Gość: h Re: filmy fabularne: adresy IP: *.acn.waw.pl 19.09.02, 02:46 zaden polski film nie jest "dzielem", kazdy jeden bez wyjatkow to SZMELC... Link Zgłoś
da.killa Re: filmy fabularne: adresy 19.09.02, 10:17 Gość portalu: h napisał(a): > zaden polski film nie jest "dzielem", kazdy jeden bez wyjatkow to SZMELC... nieprawda. jest jeden polski film, ktory bez oporow uznaje za genialny i polecam z czystym sumieniem takze nie-polakom. zreszta wieksza popularnoscia cieszy sie zagranica... ten film to "rekopis znaleziony w saragossie" wyrezyserowany przez wojciecha hassa. Link Zgłoś
Gość: h Re: filmy fabularne: adresy IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 02:53 no to jeden, ale przyznasz ze reszta to szmelc niebotyczny :D Link Zgłoś
Gość: yo Re: filmy fabularne: adresy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 08:20 Z tego co widze to Leonek pytał o adresy, a nie o to czy takie postępowanie jest słuszne czy nie. Link Zgłoś
Gość: ŚCIĄGACZ Re: filmy fabularne: adresy IP: *.wmc.com.pl 19.09.02, 09:23 Zainstaluj sobie KAZA LITE,wpisz tytuł filmu i ciągnij.Ja ostatnio zwaliłem Pieniądze to nie wszystko.W kazie masz masę możliwości. POWODZENIA. Link Zgłoś
Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: 80.48.114.* 19.09.02, 10:27 Gość portalu: yo napisał(a): > Z tego co widze to Leonek pytał o adresy, a nie o to czy takie postępowanie > jest słuszne czy nie. Hmmmm. Adresy powiadasz??? dobra: Sklepy, Ksiegarnie, Hipermarkety, Empik, Mediamarkt, oooo i czasami w wypożyczalniach coś wyprzedają. Link Zgłoś
Gość: yo Re: filmy fabularne: adresy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 08:21 Gość portalu: bano napisał(a): > Gość portalu: yo napisał(a): > > > Z tego co widze to Leonek pytał o adresy, a nie o to czy takie postępowani > e > > jest słuszne czy nie. > > Hmmmm. Adresy powiadasz??? dobra: Sklepy, Ksiegarnie, Hipermarkety, Empik, > Mediamarkt, oooo i czasami w wypożyczalniach coś wyprzedają. nie wiesz co to są adresy? Link Zgłoś
Gość: Leonek Re: filmy fabularne: adresy IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.02, 14:59 Gość portalu: bano napisał(a): > A moze sciagniesz tylek z fotela i pojdziesz do sklepu i kupisz co?? Piractwo > tez ma swoje granice, a walenie w rogi polskich producentow niedoprowadzi do > nieczego. moze do tego, ze jak wszyscy beda tak postepowac jak ty to za pare > lat bedziemy ogladac filmy stare, bo nikomu sie nie bedzie oplacalo ich > produkowac, bo jakis tam Leonek zaluje paru zlotych i woli sciagnac cos za > darmo. Bo po co placic Tworcom nie?? Za ich dzielo. :(((( *********** Słuchaj bano, dobrze mi radzisz, ale ja tu w Rajchu (Reich) nie mogę wylecieć od tak za róg i kupić towar Made in Poland. Na bazarach kupisz nawet towary prosto z Rosji, ale super produkcji z Polski nichu.. Więc KAZA Dziękuję ludzią normalnym w przeciwieństwie do Ciebie bano. Vielspaß! (miłej zabawy) Tobie też BANO. Link Zgłoś
Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: 80.48.114.* 19.09.02, 16:23 www.allegro.pl, mozna kupic bardzo duzo polskich filmow i wysla ci je do domu :)) Link Zgłoś
Gość: Leonek Re: filmy fabularne: adresy IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.02, 18:57 bono, czy Ty ku... nie rozumiesz, o co tu chodzi. Przecież mały pikuś to zrozumie, a Ty jesteś uparty. Więc Leck mir am Arsch zwei mal. Leonek i niechce mi się z Tobą gadać Baybay !!! Link Zgłoś
Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: *.teta.com.pl 20.09.02, 00:25 widze, ze komus emigracja sie na mozg rzucila lekko, Link Zgłoś
Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: *.teta.com.pl 20.09.02, 00:29 Gość portalu: Leonek napisał(a): > bono, czy Ty ku... nie rozumiesz, o co tu chodzi. Przecież mały pikuś to > zrozumie, a Ty jesteś uparty. > Więc > Leck mir am Arsch zwei mal. > Leonek > i niechce mi się z Tobą gadać > Baybay !!! BTW a zeby zaklnac po polsku zabraklo odwagi?? Po niemiecku mozna, moze nie zrozumie :(( BayBay???? Zatoka, Zatoka??? Jak juz to bye,bye, juz nie mam pytan wiecej :((. Szkoda klawiatury Link Zgłoś
Gość: h Re: filmy fabularne: adresy IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 02:58 BayBay????Zatoka Zatoka????muahahahaha Link Zgłoś