Dodaj do ulubionych

filmy fabularne: adresy

IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.02, 21:37
Ludzie kochani! Podajcie mi adresy, gdzie mogę ściągnąć polskie filmy
fabularne.
wdzięczny Leonek
Obserwuj wątek
    • Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: 80.48.114.* 19.09.02, 02:43
      A moze sciagniesz tylek z fotela i pojdziesz do sklepu i kupisz co?? Piractwo
      tez ma swoje granice, a walenie w rogi polskich producentow niedoprowadzi do
      nieczego. moze do tego, ze jak wszyscy beda tak postepowac jak ty to za pare
      lat bedziemy ogladac filmy stare, bo nikomu sie nie bedzie oplacalo ich
      produkowac, bo jakis tam Leonek zaluje paru zlotych i woli sciagnac cos za
      darmo. Bo po co placic Tworcom nie?? Za ich dzielo. :((((
      • Gość: h Re: filmy fabularne: adresy IP: *.acn.waw.pl 19.09.02, 02:46
        zaden polski film nie jest "dzielem", kazdy jeden bez wyjatkow to SZMELC...
        • da.killa Re: filmy fabularne: adresy 19.09.02, 10:17
          Gość portalu: h napisał(a):

> zaden polski film nie jest "dzielem", kazdy jeden bez wyjatkow to SZMELC...

nieprawda. jest jeden polski film, ktory bez oporow uznaje za genialny i
          polecam z czystym sumieniem takze nie-polakom. zreszta wieksza popularnoscia
          cieszy sie zagranica... ten film to "rekopis znaleziony w saragossie"
          wyrezyserowany przez wojciecha hassa.
          • Gość: h Re: filmy fabularne: adresy IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 02:53
            no to jeden, ale przyznasz ze reszta to szmelc niebotyczny :D
      • Gość: yo Re: filmy fabularne: adresy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 08:20
        Z tego co widze to Leonek pytał o adresy, a nie o to czy takie postępowanie
        jest słuszne czy nie.
        • Gość: ŚCIĄGACZ Re: filmy fabularne: adresy IP: *.wmc.com.pl 19.09.02, 09:23
          Zainstaluj sobie KAZA LITE,wpisz tytuł filmu i ciągnij.Ja ostatnio zwaliłem
          Pieniądze to nie wszystko.W kazie masz masę możliwości.
          POWODZENIA.
        • Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: 80.48.114.* 19.09.02, 10:27
          Gość portalu: yo napisał(a):

> Z tego co widze to Leonek pytał o adresy, a nie o to czy takie postępowanie
          > jest słuszne czy nie.

Hmmmm. Adresy powiadasz??? dobra: Sklepy, Ksiegarnie, Hipermarkety, Empik,
          Mediamarkt, oooo i czasami w wypożyczalniach coś wyprzedają.
          • Gość: yo Re: filmy fabularne: adresy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 08:21
            Gość portalu: bano napisał(a):

> Gość portalu: yo napisał(a):
            >
            > > Z tego co widze to Leonek pytał o adresy, a nie o to czy takie postępowani
            > e
            > > jest słuszne czy nie.
            >
            > Hmmmm. Adresy powiadasz??? dobra: Sklepy, Ksiegarnie, Hipermarkety, Empik,
            > Mediamarkt, oooo i czasami w wypożyczalniach coś wyprzedają.

nie wiesz co to są adresy?
      • Gość: Leonek Re: filmy fabularne: adresy IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.02, 14:59
        Gość portalu: bano napisał(a):

> A moze sciagniesz tylek z fotela i pojdziesz do sklepu i kupisz co?? Piractwo
        > tez ma swoje granice, a walenie w rogi polskich producentow niedoprowadzi do
        > nieczego. moze do tego, ze jak wszyscy beda tak postepowac jak ty to za pare
        > lat bedziemy ogladac filmy stare, bo nikomu sie nie bedzie oplacalo ich
        > produkowac, bo jakis tam Leonek zaluje paru zlotych i woli sciagnac cos za
        > darmo. Bo po co placic Tworcom nie?? Za ich dzielo. :((((
        Słuchaj bano, dobrze mi radzisz, ale ja tu w Rajchu (Reich) nie mogę wylecieć
        od tak za róg i kupić towar Made in Poland. Na bazarach kupisz nawet towary
        prosto z Rosji, ale super produkcji z Polski nichu..
        Więc KAZA
        Dziękuję ludzią normalnym w przeciwieństwie do Ciebie bano.
        Vielspaß! (miłej zabawy) Tobie też BANO.
        • Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: 80.48.114.* 19.09.02, 16:23
          www.allegro.pl, mozna kupic bardzo duzo polskich filmow i wysla ci je do
          domu :))
          • Gość: Leonek Re: filmy fabularne: adresy IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.02, 18:57
            bono, czy Ty ku... nie rozumiesz, o co tu chodzi. Przecież mały pikuś to
            zrozumie, a Ty jesteś uparty.
            Więc
            Leck mir am Arsch zwei mal.
            Leonek
            i niechce mi się z Tobą gadać
            Baybay !!!
            • Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: *.teta.com.pl 20.09.02, 00:25
              widze, ze komus emigracja sie na mozg rzucila lekko,
            • Gość: bano Re: filmy fabularne: adresy IP: *.teta.com.pl 20.09.02, 00:29
              Gość portalu: Leonek napisał(a):

> bono, czy Ty ku... nie rozumiesz, o co tu chodzi. Przecież mały pikuś to
              > zrozumie, a Ty jesteś uparty.
              > Więc
              > Leck mir am Arsch zwei mal.
              > Leonek
              > i niechce mi się z Tobą gadać
              > Baybay !!!

BTW a zeby zaklnac po polsku zabraklo odwagi?? Po niemiecku mozna, moze nie
              zrozumie :((

BayBay???? Zatoka, Zatoka??? Jak juz to bye,bye, juz nie mam pytan wiecej :((.
              Szkoda klawiatury
            • Gość: h Re: filmy fabularne: adresy IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 02:58
              BayBay????Zatoka Zatoka????muahahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka