aamp 07.10.05, 13:31 Nie moge sobie zainstalować żadnego rozszeżenia ,nie mam pojęcia o co chodzi?!,oczywiście ustawiłem uprawnione witryny,POMÓŻCIE Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Złośliwy Re: rozszeżenia w firefoksie IP: *.chello.pl 07.10.05, 15:32 A rozszeRZenia próbowałeś instalować? Link Zgłoś
blekot Re: rozszeżenia w firefoksie 07.10.05, 18:04 czasem się tak dzieje, czasem to mija jeśli nie możesz przez guzika, to ściągnij na dysk (zapisz jako), a potem w FF Plik>Otwórz plik i wybierz plik rozszerzenia albo otwórz sobie zestaw rozszerzeń Narzędzia>Rozszerzenia i przeciągnij rozszerzenie na nie i upuść muuuuuusi działać :-) Link Zgłoś
aamp Re: rozszeżenia w firefoksie 07.10.05, 19:25 niestety nawet rozszerzenia się nie otwierają bo próbowałem,zapisywanie na dysk też nic nie daje- jak otworzę plik chwilę pokaże się klepsydra i nic Link Zgłoś
blekot Re: rozszeżenia w firefoksie 07.10.05, 19:47 aamp napisał: > niestety nawet rozszerzenia się nie otwierają bo próbowałem,zapisywanie na dysk > też nic nie daje- jak otworzę plik chwilę pokaże się klepsydra i nic yyy jak to "rozszerzenia się nie otwierają"? i co znaczy "jak otworzę plik" ty niczego nie musisz otwierać!! napisałem jak się instaluje - plik rozszerzenia otwierasz ale przy pomocy Firefoksa, poprzez Plik/Otwórz plik (w menu firefoksa) Link Zgłoś
darekkr1 Re: rozszeżenia w firefoksie 07.10.05, 22:39 Zaloz sobie nowy profil mozillapl.org/projekty/Szkola/Profile?v=134a i w nim zobacz, jak bedzie dzialalo to ze starego przekopiuj sobie zakladki, cookies history i signons recznie mozillapl.org/projekty/Szkola/PlikiKtoGdzieKiedy?v=gp4 tam sa opisane jakie pliki do czego sluza mozna pewnie zrobic kopie zapasowa profilu i z niej to sciaganac mozbackup.jasnapaka.com/ tam jest program mozbackup Link Zgłoś
aamp Re: rozszeżenia w firefoksie 07.10.05, 23:58 zrobilem reinstalację po uprzednim wywaleniu profili i jest ok,dzięki za pomoc Link Zgłoś