Dodaj do ulubionych

NERO - express i vision express

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:11
czy jest jakaś różnica? Niestety nie mogę tego ustalić, a strona Nero jest
delikatnie mówiąc porąbana

a tak ogólnie to i tak jest Nero 6 (przynajmniej samego vision express nigdzie
nie znalazłem)

przy okazji ktoś cos powie o nero7 może?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nero 7 Re: NERO - express i vision express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:04
      Gość portalu: ??? napisał(a):

> przy okazji ktoś cos powie o nero7 może?

A KTO ma coś powiedzieć jak ta wersja dopiero BĘDZIE w sprzedaży od 26
      października !!!

• Gość: Ajax Re: NERO - express i vision express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:49
      Nero Vision Express służy do obróbki i wypalania filmów. A zwykłe Nero - do wszystkiego (z tym, że nie ma oczywiście tyle narzędzi do obróbki filmów jak NVE).

> a tak ogólnie to i tak jest Nero 6 (przynajmniej samego vision express nigdzie
      > nie znalazłem)

A na eMule szukałes? Zresztą Nero 7 (razem z NVE między innymi) też tam jest.
      • Gość: Nero 7 Re: NERO - express i vision express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 07:30
        Gość portalu: Ajax napisał(a):

> A na eMule szukałes? Zresztą Nero 7 (razem z NVE między innymi) też tam jest.

Jak może być program w sieci P2P (emule,torrent) skoro sam PRODUCENT jeszcze go
        nie wypuścił na rynek ??? :)

Nero 7 w emule (i inne P2P) to wersja testowa a nie w pełni funkcjonalny
        program dla normalnych użytkowników :)

• Gość: ?? skąd ta data, skoro na stronie Nero jest w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:39
          sprzedaży - a przynajniej tak wygląda

niemniej czy faktycznie vision express to coś więcej niż express

express służy do składania dvd i vcd/svcd

w razie czego jak rozpoznać który ma vision express???
          • Gość: Ajax Re: skąd ta data, skoro na stronie Nero jest w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:49
            Nero Vision Express to oddzielny progs. I tak go należy szukać. Niekiedy w jakiś dużych pakietach Nero, może być dodany.
        • Gość: Ajax Re: NERO - express i vision express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:45
          Nic nie piszą, że to jakaś beta. Wygląda na zwykłą.
          tinyurl.com/ds3lx
          • Gość: Nero 7 Re: NERO - express i vision express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:19
            Gość portalu: Ajax napisał(a):

> Nic nie piszą, że to jakaś beta. Wygląda na zwykłą.

Ciekawe dlaczego na stronach producenta tego programu jakoś NIC nie pisze o
            takiej wersji "Ultra Edition" ??? :)

www.nero.com/nero7/eng/Products.html
            Jak widać jest tylko wersja "NERO 7 Premium Edition" a i tej jeszcze nie ma w
            sprzedaży - będzie dostępna od 26 października :)

• Gość: autor wreszcie trafiłem na Vision Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:34
              dochodze do wniosku, że muszę zweryfikować poglądy na niemiecki porządek - i to
              całkowiecie

NATOMIAST zaskoczył mnie jednak negatywnie ten program - spodziewałem się czegoś
              więcej

- nie mam superkomputera (to fakt), jednak ten sam materiał świetnie montuję na
              Windows Movie Maker (był z XP), gdy tymczasem na Nero Vision Express sa jakieś
              cholerne problemy (żle odtwarza), co go dla mnie dyskredytuje
              - zauważyłem także że Windows Movie Maker ma łatwiejszą obsługę przejść i
              efektów (bo widać o co chodzi), gdy tymczasem w Nero trzebaby 'pamiętać' jak
              wygląda konkretny efekt
              - ogólnie wydaje mi się że jednak Windows Movie Maker jest łatwiejszy i szybszy
              do montowania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka