Dodaj do ulubionych

eMule-problem-wlk pomoc potrzebna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:44
Ściągam z eMule, etc. Jakiś czas było ok. Teraz po wpisaniu prostego
wykonawcy w pozycji "szukaj" wyskakują mi jedynie pliki graficzne. Wiem, że
na serwerze ta muza jest, bo nawet jeśli wpiszę znanego wykonawcę, nawet tego
którego wcześniej już ściągałem, to i tak wyskakują mi jedynie pliki
graficzne. O co kamon??? Jakieś zmiany w ustawieniu programu należy
zastosować??? Tylko proszę, niech nikt nie piszę "zmnień typ ze ""zdjęcia""
na ""audio"", itp.", bo to urąga w moją wyobraźnię i intelygencję.
Dzięki wlk za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antek Re: eMule-problem-wlk pomoc potrzebna IP: *.acn.waw.pl 13.11.05, 23:47
      > Wiem, że na serwerze ta muza jest,

Mylisz sie - na serwere nie ma ZADNYCH plikow.
      Przeinstaluj emule.
      • Gość: pszemas Re: eMule-problem-wlk pomoc potrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:11
        Prościej stary, prościej. Komy to nie mój konik. W sensie wyrzucić i
        zainstalowac raz jeszcze? Myślisz że to jest problem? Dzięki za odpowiedź
        • Gość: triss Re: eMule-problem-wlk pomoc potrzebna IP: *.chello.pl 14.11.05, 00:43
          Obawiam się, że moja wypowiedź może jednak obrazić Twoją "wyobraźnię i intelygencję" i sama nie wiem czy warto się wypowiadać, żeby Ci się nie narazić, ale zaryzykuję twierdzenie, że w oknie wyszukiwania w tabelce po prawej stronie masz wpisane rozszerzenie odnoszące się do plików graficznych np. jpg. Nie znam innego wytłumaczenia sytuacji. A tak na marginesie jeżeli się korzysta z komputera i internetu to komputer MUSI wcześniej czy później stać się naszym "konikiem" choćby po to, by nikt nie obrażał naszej wyobraźni i inteligencji.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Pomocnik Nocnik Re: eMule-problem-wlk pomoc potrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 07:34
            Gość portalu: triss napisał(a):

> Obawiam się, że moja wypowiedź może jednak obrazić

No no :)
            U mnie na wsi mówią na to: "z ust mi to wyjąłeś" :D

Zwłaszcza przypadła mi do serca końcowa sentencja:

> jeżeli się korzysta z komputera i internetu to komputer MUSI wcześniej czy
            później stać się naszym "konikiem"...

Zwłaszcza jak ten komputer używamy w domu :)

.
    • Gość: pszemas Re: eMule-problem-wlk pomoc potrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:49
      A czy jest ktuś, kto bez większego wymągrzania powie jak rozwiązać problem, a
      nie s... w banie. Chyba temu winno służyć forum, a nie chęci wygadania się. Kto
      nie wie niech nie pisze, plis.
      • Gość: Laki_luke Re: eMule-problem-wlk pomoc potrzebna IP: 80.51.247.* 14.11.05, 10:54
        a moze po prostu przypisales otwieranie mp3 programowi do otwierania grafiki? Z
        tego co pamietam Irfan ma mozliwosc po zaisntalowaniu odpowiedniej wtyczki
        odtwarzac mp3. Jezeli przypisales mu otwieranie mp3 to pliki te bedziesz widzial
        z ikonka wlasnie irfana mimo iz beda to mp3. Odpal jakas mp3 z dysku i zobacz w
        jakim programie sie otworzy.
        • born_slippy Re: eMule-problem-wlk pomoc potrzebna 14.11.05, 11:19
          Tak, tak, znam ten problem. I nie zalezy to od zanych ustawien w twoim mułku,
          tylko od jakiegos bledu na serwerze jak sadze.
          Najczesciej dzieje mi sie tak jak podlacze sie do SonnyBoy'a. Cokolwiek chce
          wyszukac, znajduje mi tam jedynie obrazki (choc na pewno jest tam masa innych
          plikow). Najprostsze rozwiazanie to zmiana serwera na inny, razorbacka czy
          donkeyservera i po klopocie.
          Nie wiem od czego zalezy ten problem, ale że wystepuje tylko na tamtym jednym
          serwerze, to sie tym nie przejmuje.
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka