Dodaj do ulubionych

windows xp update

IP: *.elpos.net 18.11.05, 10:03
mam pytanie, jak przeskoczyc problem z update windows xp, microsoft nie chce
mojego windows xp update - mozna ten problem ominac,
tak na marginesie dodam, ze moja xp to taki nie bardzo legalny....
Obserwuj wątek
    • gray Re: windows xp update 18.11.05, 10:14

to bardzo proste - należy przeskoczyć do sklepu i nabyć legalną wersję. idzie
      gwiazdka - pomyśl o tym.
      • Gość: marekzegarek9 Re: windows xp update IP: *.elpos.net 18.11.05, 10:18
        hehe no tak, nic dodac, nic ujac jakie to proste...
        dziekuje :)
    • Gość: ja Re: windows xp update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:19
      Można, jest nawet kilka rozwiązań:
      - zakupić legalny system operacyjny Windows - wygodne, niestety kosztowne
      - zainstalować darmowy system operacyjny (nie koniecznie linux, są też inne:
      BSD, BeOS, Solaris...)- tanie rozwiązanie, niestety nie zawsze możliwe
      (urządzenia zewnętrzne skanery, drukarki, modemy itp często są nie obsługiwane)
      - zakupić inny płatny system operacyjny - najmniej polecane rozwiązanie, łączy
      wady obu powyższych czyli jest drogi (zwykle niewiele tańszy niż Windows bywa
      droższy!) i nie obsługuje urządzeń zewnętrznych - coś dla prawdziwych masochistów!
      • Gość: k Re: windows xp update IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.11.05, 14:37
        Mozna, jak zrobila wiekszosc na tym forum tyle ze udaja swietoszkow a tak
        naprawde to win 98 jest wystarczajaco dobry do biur,nauki i tego co nie jest
        zwiazane ze "szpanem" czy eksperymentami prowadzacymi do pytan " win xp mi sie
        restartuje co robic ?"Jesli jednak chcesz informacji musisz miec jakies konto
        email,moze ktos Ci pomoze.Linux to mimo wszystko program elitarny i dla odmiencow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka