bronia1 19.12.05, 17:50 Kochani mam problem, czy mozna zobaczyć w komp. historię wchodzeń do różnych plików, nie tylko historie internetową. Dzieki z góry za odpowiedzi!!!!! Bronia Link Zgłoś Obserwuj wątek
bronia1 Re: historia 19.12.05, 18:50 ok dzięki, ale troszkę niezrozumiałe... Wchdzę start, uruchom, i niestety nie wiem co dalej...... Nie jestem dobra w tych sprawach, więc proszę o bliższe szczegóły :-) DZIĘKI Link Zgłoś
neder Re: historia 19.12.05, 18:51 > Wchdzę start, uruchom, i niestety nie wiem co dalej...... przeciez napisałam co dalej: recent ;) Link Zgłoś
blueboy Re: historia 19.12.05, 19:57 może dodam: wpisać "recent" bez cudzysłowu i wcisnąć Enter na klawiaturze Link Zgłoś
bronia1 Re: historia 19.12.05, 22:00 Wpisuję recent i niestety mój komuter nie odczytuje takiego pliku. Link Zgłoś
neder Re: historia 19.12.05, 22:03 co znaczy nie odczytuje? a poza tym faktycznie można zrobić tak jak ktoś napisał niżej (start > uruchom > dokumenty -> i tam masz to co pokazałoby się w recent) Link Zgłoś
souls_hunter Re: historia 19.12.05, 20:30 Albo zainstalowac program Home Key Logger. Bedziesz miala nawet zrzuty ze stron internetowych, gadugadu itd, nie mowiac o zanotowanym kazdym nacisnieciu klawisza na klawiaturze. Link Zgłoś
bronia1 Re: historia 20.12.05, 19:58 zaistalowałam Home Key Logger i niestety nie pokazuje mi wejść internetowych i gadu gadu, tylko wejście do niektórych plików np. zdjęcia. Nie jest to program w języku polskim, więc mam problem. Może znajdzie się ktoś, PROSZĘ, kto pomoże mi przebrnąć przez ten program! Please!!!!!! Bardzo mi na tym zależy! Z góry dziękuję za odpowiedzi! Link Zgłoś
Gość: max28 Re: historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:49 A nie prościej START > DOKUMENTY i po chwili widzisz po prawej stronie ostatnio otwierane dokumenty ? pzdr Link Zgłoś