borys55 21.12.05, 00:29 gdy wchodze do poczty w wp.pl pojawia mi sie okienko ze nie wchodze tam bezpiecznie i ze moje wiadomosci moga byc przeniesione, a moje pytanie jest gdzie moga byc przeniesione i czy ktos moze je czytac nie znajac hasla? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aa wciąż problemy z pocztą wp.pl IP: 80.50.231.* 02.10.13, 10:53 Upłynął limit czasu połączenia (#125). Przepraszamy, wystąpił błąd połączenia #122. Chwilowe problemy techniczne, spróbuj ponownie. poczekaj chwilę i spróbuj ponownie wykonać ostatnią akcję spróbuj odświeżyć stronę sprawdź, czy masz połączenie z internetem jeśli problem będzie się powtarzał - zgłoś błąd ---- cały czas nie mam możliwości korzystania z poczty wp.pl, przez stronę internetową (niezależnie od przeglądarki) błąd za błędem !! pozostałe strony działają migiem Link Zgłoś
Gość: baobab Re: wciąż problemy z pocztą wp.pl IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.13, 14:31 Ignoruj to. Na siłę chcą budować siatkę, zdobywać twoje dodatkowe adresy, numery telefonów, jednym słowem budować sobie bazę danych, bo to dziś najlepszy towar na rynku. Link Zgłoś
Gość: Tekst Re: wciąż problemy z pocztą wp.pl IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.13, 09:37 To ma tylko zwiazek z szybkoscia transferu Twojego internetu. Serwery ich nie obsluguja . Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: wciąż problemy z pocztą wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 21:11 Upłynoł limit czasu połączeń (#125). Mam problem z pocztą: dziala mi na innych mobilnych urzadzeniach (smartfon), lecz na laptopie nie chce mi wczytac odebranych e-maili(nigdy wcześniej to się nie zdarzało Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wciąż problemy z pocztą wp.pl IP: *.centertel.pl 11.03.14, 17:10 A co się dzieje, jeżeli od dłuższego czasu nie mogę zalogować się na pocztę? Co się loguje automatycznie mnie wylogowuje ;/ nie podoba mi sie to i jestirytujące gdyś poczta jest mi potrzebna, bywa tak ze przez cały dzień w ogóle nie idzie się zalogować na pocztę bo jakies błedy są non stop. Link Zgłoś
lemari Re: wciąż problemy z pocztą wp.pl 11.03.14, 17:50 Żadnych problemów z logowaniem do tej poczty. Laptop + mobilny internet. Link Zgłoś
Gość: art Re: wciąż problemy z pocztą wp.pl IP: *.204.139.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 11:59 a ja niemoge sie zalogowac a potrzebuje pilnie laptop + blueconect Link Zgłoś
Gość: rokefejler Re: wciąż problemy z pocztą wp.pl IP: *.skarzysko.vectranet.pl 25.02.15, 18:03 Problem rozwiązałem - to wina wp. wpisz poczta.wp.pl Link Zgłoś
Gość: thomeas Re: WP.PL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.14, 19:51 u mnie podobny problem, z tym że poczta o2.pl. na poczatku skrzynka w ogole nie mogła sie załadować, teraz otwiera sie, ale nie moge odczytac zadnej z wiadomosci poprostu wiadomosci sie nie otwieraja. nie dziala w zadnej przegladarce. na innych urzadzeniach bez problemu. jaka moze byc tego przyczyna? Link Zgłoś
Gość: wp., pl Re: WP.PL IP: *.centertel.pl 29.04.14, 08:02 Działają mi dwa konta bez najmniejszego problemu, limit czasu połączenia-w ustawieniach daj na maksa, spróbuj wyłączyć zaporę/ i /lub antywira.A o2.pl nie wysyła mi poczty, i też nie wiem dlaczego, miałem Outlooka było, mam Windows Mail w 7-ce i nie wysyła, znak trzeba zmienić konto:). Link Zgłoś