Gość: donn IP: *.chello.pl 22.12.05, 19:52 Jak go wlaczyc? ktos mi wylaczyl Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: str111 Re: Menadzer zadan w XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:22 kombinacja ctrl+alt+delete lub start -> uruchom i wisac taskmgr Link Zgłoś
m.gregor Re: Menadzer zadan w XP 22.12.05, 20:42 Sam Ci sie na pewno nie wylaczyl. Pewno ktos mu pomogl (czytaj: trojan). Zrob to: mgregor.republika.pl Link Zgłoś
Gość: grzenio Re: Menadzer zadan w XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 00:23 Proponuje format lub backup systemu jesli masz. Swoja droga super sprawa ten backup. Wczoraj mialem taki sam problem z menedżerem zadań, a potem już z systemem, a dzisiaj mam juz nowy system :) Najlepszy sposob... wszystko od nowa... lub ghost. Link Zgłoś
Gość: marcin_ktos Re: Menadzer zadan w XP IP: *.pronet.lublin.pl 23.12.05, 10:11 Chyba najdurniejszy sposób... Uniwersalne lekarstwo? Za dużo roboty jest z reinstalacją, a na Ghosta mnie nie stać. Link Zgłoś
Gość: donn Re: Menadzer zadan w XP IP: *.chello.pl 26.12.05, 16:34 a nie da sie wlaczyc tego menadzera jakos normalnie ? w msconfig probowalem ale tam nie ma takiej opcji .POMOCY Link Zgłoś