gronholm 22.12.05, 21:40 Witam, chciałbym zapytać forumowiczów czy rysy na wyświetlaczu iPoda można usunąć przez polerowanie pastą? Widziałem na allegro jakieś pasty gsm, czy to się nadaje do polerki iPoda? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
samo Re: Polerowanie? 23.12.05, 11:45 Mozna.Pelno jest takich past,np taka: www.ipodcleaner.com/ Natomiast ja radze po prostu pogodzic sie z faktem,ze iPod sie latwo rysuje. Link Zgłoś
gronholm Re: Polerowanie? 23.12.05, 23:24 Dzieki za odpowiedź. Rzeczywiście łatwo go porysować, ale kupiłem pokrowiec i mam nadzieję, że już nie będzie się tak rysować, a ekran się wypoleruje a póżniej osłoni folią i chyba będzie ok. Wesołych Świąt !! :) Link Zgłoś
samo Re: Polerowanie? 24.12.05, 04:43 Z pokrowcami tez bywa roznie. Ja np nie mam pokrowca i jest mniej porysowany, niz iPod mojego faceta, ktoremu do pokrowca wciaz wpadaja jakies paprochy i ziarenka. Przesuwaja sie miedzy powierzchnia pokrowca,a iPoda i rysuja jeszcze bardziej. Uwazaj wiec :o) A jesli kupiles cos w stylu iSkin www.iskin.com/ to chcialam dodac,ze podobno latwo sie w nich nasze skarby przegrzewaja :o/ Najlepszym rozwiazaniem pozostaje welniana skarpeta na miare ;D Link Zgłoś
gronholm Re: Polerowanie? 24.12.05, 19:23 Z wyglądu fajny ten iSkin, ja mam skórzany pokrowiec. Faktycznie o ziarenkach i innych paprochach nie pomyślałem, ale iPod, któtego nosi moja koleżanka bez pokrowca wyglądał masakrycznie, jakby mój tak wyglądał to chyba bym się popłakał :P chociaż z drugiej strony to kwestia obchodzenia się z tym delikatnym pudełeczniem. pzdr :) Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Polerowanie? 28.12.05, 21:39 Moj iPod ma juz prawie dwa lata a wyglada jak nowy - uzywalem skorzanego pokrowca InCase a ostatnio kupilem Perry Ellis'a bo InCase byl juz niezle zmaltretowany... Link Zgłoś