Dodaj do ulubionych

Polerowanie?

22.12.05, 21:40
Witam, chciałbym zapytać forumowiczów czy rysy na wyświetlaczu iPoda można usunąć przez polerowanie pastą? Widziałem na allegro jakieś pasty gsm, czy to się nadaje do polerki iPoda?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • samo Re: Polerowanie? 23.12.05, 11:45
      Mozna.Pelno jest takich past,np taka:
      www.ipodcleaner.com/
      Natomiast ja radze po prostu pogodzic sie z faktem,ze iPod sie latwo rysuje.
      • gronholm Re: Polerowanie? 23.12.05, 23:24
        Dzieki za odpowiedź. Rzeczywiście łatwo go porysować, ale kupiłem pokrowiec i mam nadzieję, że już nie będzie się tak rysować, a ekran się wypoleruje a póżniej osłoni folią i chyba będzie ok.
        Wesołych Świąt !! :)
        • samo Re: Polerowanie? 24.12.05, 04:43
          Z pokrowcami tez bywa roznie. Ja np nie mam pokrowca i jest mniej porysowany,
          niz iPod mojego faceta, ktoremu do pokrowca wciaz wpadaja jakies paprochy i
          ziarenka. Przesuwaja sie miedzy powierzchnia pokrowca,a iPoda i rysuja jeszcze
          bardziej. Uwazaj wiec :o) A jesli kupiles cos w stylu iSkin
          www.iskin.com/
          to chcialam dodac,ze podobno latwo sie w nich nasze skarby przegrzewaja :o/

Najlepszym rozwiazaniem pozostaje welniana skarpeta na miare ;D
          • gronholm Re: Polerowanie? 24.12.05, 19:23
            Z wyglądu fajny ten iSkin, ja mam skórzany pokrowiec. Faktycznie o ziarenkach i innych paprochach nie pomyślałem, ale iPod, któtego nosi moja koleżanka bez pokrowca wyglądał masakrycznie, jakby mój tak wyglądał to chyba bym się popłakał :P chociaż z drugiej strony to kwestia obchodzenia się z tym delikatnym pudełeczniem.
            pzdr :)
          • marekatlanta71 Re: Polerowanie? 28.12.05, 21:39
            Moj iPod ma juz prawie dwa lata a wyglada jak nowy - uzywalem skorzanego
            pokrowca InCase a ostatnio kupilem Perry Ellis'a bo InCase byl juz niezle
            zmaltretowany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka