Gość: armide IP: *.net / *.net 07.01.06, 02:43 sciagnelam film w takich plikach wypalilam je nerem i zamiuas fizlmy mam jaies 4 foldery probowalam innymi programami i to samo pierwszy raz cos takiego mi sie zdarza co robic ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: armide Re: pliki cue i bin IP: *.net / *.net 08.01.06, 01:11 z kad wiesz ze sciagnelam ten film nielegalnie ? Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: pliki cue i bin 08.01.06, 01:38 Bo jakbyś ściągł go legalnie, miałbyś instrukcję jak se go oglądnac. Link Zgłoś
arti260 Re: pliki cue i bin 08.01.06, 01:45 To koncowki plikow to sa oznaczenia obrazow tworzonych w Alkoholu po instalacji tego programu postepujesz jak w przypadku nero.Robisz nagraj obraz pliku i po sprawie. Link Zgłoś
arius5 Re: pliki cue i bin 08.01.06, 03:51 aha, masz "jakies" 4 foldery i my teraz mamy zgadywac, co to sa za foldery. A moze maja byc 4 foldery, skad wiesz, co ma byc na dysku ? napisz konkretnie co jest, albo nie zawracaj glowy Link Zgłoś
Gość: armide Re: pliki cue i bin IP: *.net / *.net 08.01.06, 04:13 no jak maja byc 4 folery jak ma byc film czterech folderow sobie chyba nie odtworze cinemaplayerem Link Zgłoś
arius5 Re: pliki cue i bin 08.01.06, 04:45 No i dalej nic nie wniosles do dyskusji A moze to jest DVD a moze SVCD ? Link Zgłoś
Gość: Kosiarka Re: pliki cue i bin IP: *.acn.waw.pl 08.01.06, 08:55 Pewnie ma takie pliki: CDI EXT MPEGAV VCD Musisz otworzyć MPEGAV i tam jest plik z filmem AVSEQ01 -- OCHOTA Link Zgłoś
Gość: armide Re: pliki cue i bin IP: *.net / *.net 08.01.06, 15:06 dzieki tylko czym mam otworzyc ten plik pisze ze jest to plik typu DAT ? Link Zgłoś
Gość: Kosiarka Re: pliki cue i bin IP: *.acn.waw.pl 08.01.06, 15:33 Ja go otworzyłem SubEdit Playerem Jaki jest tytuł filmu ? Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: pliki cue i bin 08.01.06, 17:29 Wystarczy zmienić rozszerzenie z .dat na .mpeg lub .avi, a to już chyba wiesz czym obgladnąc :) Link Zgłoś
Gość: Kosiarka Jeszcze link IP: *.acn.waw.pl 08.01.06, 16:20 Odtwarzanie plików (S)VCD www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=6076#Odtwarzanie%20plikow%20(S)VCD Zamontuj sobie Daemon Tools nie będziesz musiał wypalać płyt tylko zamontujesz obraz bin. Obejrzysz sobie a następnie zdecydujesz czy wypalić Link Zgłoś
Gość: armide Re: Jeszcze link IP: *.net / *.net 08.01.06, 19:39 no to ja wlasnie tym wypalilam i wyszly mi 4 foldery w ktorym jest plik z filmem w faormacie DAt ktory podobno mam zmienic na np mpeg czy to znaczy ze mam ten film przekonwertowac to dlugo trwa jaki program polecacie do tego ? Link Zgłoś
arius5 Oj nie tak 08.01.06, 19:46 Po prostu pakujesz plytke do odtwarzacza DVD w kompie lub stacjonarnego i odtwarzasz jak normalny DVD. Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Oj nie tak 09.01.06, 02:25 Skąd pomysł o potrzebie DVDROMu? Wypalałaś przeca na CD, w CD-RW, ten dysk to VCD. W dowolnym odtwarzaczu znajdziesz w menu "otwórz płytę VCD" (lub coś podobnego). Otwierasz i odtwarzasz. Jeśli chodzi o zmianę pliku, to możesz skopiować go na twardy dysk i przy pomocy funkcji 'zmień nazwę pliku' w TotalCommanderze czy Eksplorerze, plik o nazwie XYZ.DAT przezwać na mojfilm.mpeg. Żadnego konwertowania. Powodzenia. Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Oj nie tak 09.01.06, 02:28 w zdaniu "W dowolnym odtwarzaczu..." chodzio o AllPlayera, WinAmpa, MPlayera (to gdzie indziej).... nie o odtwarzacz jako urządzenie odtwarzające służące do odtwarzania... Link Zgłoś
arius5 Kazdy tu madry taki 09.01.06, 22:29 A ktos w ogole pisal o "potrzebie DVD romu" ? :o) Link Zgłoś