wypasiona_foczka
07.01.06, 19:13
A co wy na to? miałam mnóstwo muzyki powrzucanej do ITunes, przerzuciłam ją do Ipoda (30GB photo), wszystko było ok aż niespodziewanie Ipod przestał odtwarzać niektóre kawałki (tak po prostu pewnego razu już nie mogłam niektórych z nich włączyć). Widzi je, widzi tytuły ale automatycznie przeskakuje na kolejne utwory. W Itunes tymczasem wszystko jest OK, utwory nieodtwarzane na Ipodzie są normalnie "grane", po podłączeniu Ipoda do komputera pojawiają się wykrzykniki w szarych kółeczkach przy tytułach tych nieodtwarzanych utworach. Co jest? Co oznacza taki wykrzyknik? Jak pisałam wszystko było ok, zmieniło sie samo z siebie... Prosze o szybką odpowiedz bo znów zawirusował mi sie komputer i musze zrobić przeinstalowanie systemu a chciałabym oszczędzić muzykę.
I jeszcze jedno! pytanie które pojawiło sie już mnóstwo razy i pozostało bez odpowiedzi: Gdzie do choroby znależć instrukcję do Itunes i do Ipoda PO POLSKU????, nie chodzi o instrukcję na płycie (prosiłam Panów z SAD - olali moją prośbę i nie dali)ale o jakąś strone z której można choćby przeczytać lub wydrukować albo ściągnąć. Dzięki