m0jo 15.01.06, 21:16 mam nagrywarke dvd +/- r kupilam plyty dvd + r i wywala mi je z napedu, sa niezapisywalne. dlaczego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: DWD + R 15.01.06, 21:52 Epidemia ;) Ja mam to samo. Może nagrywarka padła? A poza tym napisz może coś więcej to Ci spece pomogą. Link Zgłoś
m0jo Re: DWD + R 15.01.06, 22:42 na kieszeni jest napisane : DVD rom/r/rw DVD+ReWitable to jest naped w notebooku z seri a2d, zasadniczo byl on prawie wcale nie uzywany jako wypalarka :/ poradzcie cos prosze :) pozdrr... Link Zgłoś
neder Re: DWD + R 15.01.06, 22:53 sprawdź w menedżerze urządeń co to za nagrywarka bo to nic nie mói ;) (PS. moja to lite-on dlatego nawet nie pytam co z nią zrobić ;P) Link Zgłoś
Gość: Myk Re: DWD + R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 07:33 m0jo napisała: > neder a wiec jest to TOSHIBA ODD-DVD SD-R6372 Skoro już wiesz jaki to napęd to sprawdź na stronie producenta tego laptopa czy ten napęd obsługuje format DVD+R. Dasz sobie radę czy MY mamy sprawdzić i napisać ci na tym forum :( Link Zgłoś
m0jo Re: DWD + R 16.01.06, 23:50 no hej z tego co wiem i co wyczytalam to jest to dvd +/- r wiec chyba powinno wypalac i dvd+r i dvd-r czarna magia @@ Link Zgłoś
arius5 Re: DWD + R 17.01.06, 00:26 Korzystasz z NERO ? Upewnij sie, ze po otwarciu ustawiasz DVD, bo ten program obsluguje tez nagrywanie zwyklych CDR. Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: DWD + R 17.01.06, 00:35 kazda nagrywarka odda plyte!!!!!!!!! a szczegolnie jak to jest DWD +R :))))))))) bo nie ma takiego formatu Link Zgłoś
m0jo Re: DWD + R 17.01.06, 23:58 ooojjjjjj DVD+R :P sie pomylilam conie :P co do nero, wszystko jest ok, ustawiania itede... i pomimo wszystko d..pa wywala plyty.. Link Zgłoś