wm4034 03.11.02, 18:08 Tylko tyle mam do powiedzenia gdy już po raz piąty dziś jego Wingroza ni z tego ni z owego pokazała kurewski komunikato "błędzie" i pozamykała wszystkie okna. Szlag człowieka trafia!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kell Re: GATES - FUCK YOU PEDALE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.11.02, 18:31 jak ci sie nie podoba, to czas zaczac uzywac innego systemu operacyjnego:) Link Zgłoś
Gość: yasny Re: GATES - FUCK YOU PEDALE IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 21:38 a kto cie zmusza do widowsa a poza tym to i tak pewnie masz piracka kopie wiec o co chodzi ... Link Zgłoś
wm4034 Re: GATES - FUCK YOU PEDALE 03.11.02, 23:25 Przynajmniej nie zmarnowałem dużo kasy na to gówno. Link Zgłoś
da.killa Re: GATES - FUCK YOU PEDALE 04.11.02, 10:53 Sam sobie jesteś winien, nie dość, że masz pirata, to nie potrafisz zadbać o system. Gdy używałem win98se prawie nie miałem zwisów czy padów... wystarczyło trochę myśleć... Zamiast zachowywać się zdecydowanie po chamsku, pomyślałbyś trochę i zmienił system, skonfigurował ten, którego używasz, lub odniósł komputer do sklepu. Link Zgłoś
Gość: yasny Re: GATES - FUCK YOU PEDALE IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:59 wielu kolesi zasyfia system jakimis dziwnymi programami, nie potrafia go jakos zabezpieczyc i dbac o porzadek wymagajac potem sprawnego funkcjonowania nie przecze z windows to mimo wszystko gowno, ale nawet z gownem trzeba umiec sie jakos obejsc ;) Link Zgłoś
Gość: autor Re: GATES - FUCK YOU PEDALE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 17:29 Gość portalu: yasny napisał(a): > wielu kolesi zasyfia system jakimis dziwnymi programami, nie potrafia go jakos > zabezpieczyc i dbac o porzadek wymagajac potem sprawnego funkcjonowania > nie przecze z windows to mimo wszystko gowno, ale nawet z gownem trzeba umiec > sie jakos obejsc ;) Jak to ktos kiedys powiedzial - nie dotykaj gowana bo smierdzi Link Zgłoś
Gość: y6yhj Re: GATES - FUCK YOU PEDALE IP: proxy / *.radio.com.pl 05.11.02, 11:09 o ile wiem, to Gates jest hetero, za to ty jesteś jebanym złodziejem!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: komputrzak Re: GATES - FUCK YOU PEDALE IP: *.nyc.rr.com 05.11.02, 02:06 Co za cham, malo za ukradl program to jeszcze psioczy na poszkodowanego. Masz dokladnie to za co zaplaciles, pamietaj ze pirackie kopie sa zwykle okrojone. Konfiguracja twojego komputera moze ponosic duza wine. Link Zgłoś