Gość: szymon IP: *.chello.pl 20.01.06, 17:14 witam, czy ktos miał moze do czynienia z routerem netgear wgr614.. bo za chiny ludowe to on mi nie chce współpracować z netem... mimo że instaluje go krok po kroku... za pomoc z gory dziexy szymon Link Zgłoś Obserwuj wątek
bigstrand Re: problem z routerem netgear 20.01.06, 17:30 a na czym polega natura twego problemu z netgear??? wiecej szczegolow w opisie problemu pomaga go rozwiazac Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: problem z routerem netgear 20.01.06, 18:13 Gość portalu: szymon napisał(a): > witam, > czy ktos miał moze do czynienia z routerem netgear wgr614.. bo za chiny > ludowe to on mi nie chce współpracować z netem... mimo że instaluje go krok > po kroku... > za pomoc z gory dziexy > szymon Mam taki sam, w czym problem? Link Zgłoś
Gość: szymon Re: problem z routerem netgear IP: *.chello.pl 20.01.06, 19:36 to dluzsza historia... jazeli masz chwile i mogłbys pomoc to moj nr gg 7227892 dzieki za odzew pzdr szymon Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: problem z routerem netgear 20.01.06, 19:51 Gość portalu: szymon napisał(a): > to dluzsza historia... jazeli masz chwile i mogłbys pomoc to moj nr gg 7227892 > dzieki za odzew > pzdr szymon Nie mam gg. Na jakim jestes etapie? Pamietaj, ze jak juz zrobisz 'setup' router trzeba zresetowac. Lapiesz w ogole sygnal z routera? Link Zgłoś
Gość: szymon Re: problem z routerem netgear IP: *.chello.pl 20.01.06, 20:04 sygnal z routera jest bo lan sie na kompie pojawia tylko nie ma netu... jak mozna sie z toba skontaktowac bo przez forum to troche trwa pzdr szym Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: problem z routerem netgear 20.01.06, 20:13 Gość portalu: szymon napisał(a): > sygnal z routera jest bo lan sie na kompie pojawia tylko nie ma netu... > jak mozna sie z toba skontaktowac bo przez forum to troche trwa > pzdr szym Jesli masz sygnal z routera to powinenies sie z nim polaczyc wpisujac w przegladarce 192.168.0.1 lub 192.168.1.1 Mozesz tez w DOSie wpisac ipconfig /all zeby zobaczyc jaki masz adres IP. Mozesz sie ze mna skontaktowac przez adres gazetowy. Link Zgłoś