Gość: ja IP: *.net81-65-116.noos.fr 23.01.06, 15:23 Bede bardzo wdzieczny jesli ktos mi powie czy istnieje program otwierajacy pliki.pps na Mac'u. Z gory dziekuje za pomoc Ja Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mac Aroni Re: Mac i .pps ? IP: 212.160.138.* 23.01.06, 15:44 Keynote (applowski), NeoOffice for Mac i zdaje sie Open Office for Mac. No i rzecz jasna Microsoft Office for Mac... Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mac i .pps ? IP: *.net81-65-116.noos.fr 23.01.06, 18:10 Dzieki wielkie, Mac Aroni, to wszystko sie kupuje czy mozna cos sciagnac (legalnie !) gdzies z Netu ? Link Zgłoś
bartoszpar Re: Mac i .pps ? 23.01.06, 22:42 Ja w Mac'ach nie siedze, ale mysle sobie ze pewnie jakis PowerPointViewer (ppview) ...for Mac ;) Wujek Google wyrzucil to : www.gl.rhul.ac.uk/seasia/Research/Plate_Tect/Download_animation/body_download_animation.html Link Zgłoś
Gość: Mac Aroni Re: Mac i .pps ? IP: *.chello.pl 23.01.06, 23:23 artoszpar napisał: > Ja w Mac'ach nie siedze, ale mysle sobie ze pewnie jakis PowerPointViewer > (ppview) ...for Mac ;) > Wujek Google wyrzucil to : > www.gl.rhul.ac.uk/seasia/Research/Plate_Tect/Download_animation/body_download_animation.html Ale to tylko Viewer..bez możliwości edycji... Link Zgłoś
Gość: Mac Aroni Re: Mac i .pps ? IP: *.chello.pl 23.01.06, 23:22 Gość portalu: ja napisał(a): > Dzieki wielkie, Mac Aroni, to wszystko sie kupuje czy mozna cos sciagnac > (legalnie !) gdzies z Netu ? Nie ma sprawy...Macowa brać, blaszakom mać..albo tak podobnie :))) Keynote to musisz niestety kupić. Obecnie jest w pakiecie iWork (cuś koło 350 PLNów w SADzie). Neo Office ( www.planamesa.com/neojava/en/download.php ) i Open Office ( download.openoffice.org/2.0.1/index.html ) są darmowe... A Microsoft Office for Mac to jak sama nazwa wskazuje wymaga opłaty jak "za zboże"... ? Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mac i .pps ? IP: *.net81-65-116.noos.fr 24.01.06, 10:17 Jeszcze raz dziekuje serdecznie za wszystkie porady :-))))))))) Pozdrawiam ja Link Zgłoś