Gość: Michał IP: *.master / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:52 Czesc chcialbym sobie kupic dobre glosniki 2.1 glownie do sluchania muzyki i do gier co sadzicie o glosnikach ET-634 2.1 EMPIRE ??. Warto za nie dac 140 zl?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piotrek Re: Głośniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:26 Ja polecam Ci kupić raczej jakieś markowe, np. Creative Inspire T-3000 sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15265 Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Głośniki IP: *.master / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:50 Z tego co przeanalizowalem to wydaje mi sie ze lepsza sa te ET-634 2.1 EMPIRE. Co prawda nie sa jakiejs dobrej firmy. W tych co mi zaproponowales raczej wiecej placi sie za firme. Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Głośniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:59 T-3000 mają świetny stosunek jakości do ceny (znam te głośiki z "własnego odsłuchu"). To że płaci się za cenę to nic złego - czy różnica 140 a 157 jest aż tak znaczna? Creative też nie jest żadną super-renomowaną firmą, po prostu masz gwarancję że płacisz za solidnie wykonany sprzęt. Ewentualnie pomyślałbym jeszcze o Logitechach. Nie ufam nieznanym firmom, dla mnie to kupowanie kota w worku. Jeśli masz możliwośc to pojedź do jakiegoś hiper/supermarketu i posłuchaj jak grają - to najlepszy sposób na wyrobienie sobie zdania. Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Głośniki IP: *.master / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:06 Wlasnie bylem w hipermarkecie i sluchalem brzmia ladnie tylko nie wiem czy nie zepsuja sie zaarz po zakupie :) Link Zgłoś