Gość: ii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:21 JUZ 16 LUTEGO OBJAWIENIE NOWEJ KONSOLI SONY NA tgs Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Walek Re: czy PS3 bedzie lepsa od najlepszego PC IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.02.06, 11:30 Cy jo wim? Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Czy Mercedes jest lepszy od windy osobowej? IP: *.phlapa.east.verizon.net 11.02.06, 12:39 Bardzo dziwny watek.Nie za bardzo rozumiem co przyswiecalo autorowi piszac go. To tak jakby zapytac czy Mercedes jest lepszy od najlepszej windy osobowej,i to jezdzi i drugie rowniez. Do gier ja raczej wole jednak kompa (zaraz mnie tu zakrzycza inni,ale jak napisalem to jest moja opinia) Dlaczego? Ano dlatego ze (przynajmniej w Stanach) nowe gry na rozne konsole sa drozsze o okolo 10$ od softwaru na kompa,pomijam temat okupacji telewizora,poza tym komp jest urzadzeniem wielofunkcyjnym,mozna na nim sie uczyc,pracowac i bawic sie.Stad bierze sie moja opinia a jestem ciekaw opinni innych forumowiczow. Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
huje.noworoczne Re: Czy Mercedes jest lepszy od windy osobowej? 11.02.06, 13:01 a kto tu mowi o orginalnych grach... Link Zgłoś
Gość: tswiercz Re: Czy Mercedes jest lepszy od windy osobowej? IP: *.devs.futuro.pl 11.02.06, 13:26 A PS3 też ukradniesz z wystawy sklepowej? Link Zgłoś
gobi03 lepszość zależy od kryteriów 11.02.06, 13:17 podaj, o co ci chodzi, to może uda się określć "ogólny koszt użytkowania" Link Zgłoś
huje.noworoczne Re: lepszość zależy od kryteriów 11.02.06, 16:01 oficjalna specyfikacja ps3 CPU: Cell Processor Link Zgłoś
Gość: alg Re: lepszość zależy od kryteriów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:05 fajna maszynka, grami z pewnoscia przewyzszy gry na pc ale to w dalszym ciagu maszynka tylko do gier. ja uzywam laptopa i nigdy nie zamienilbym go na rzadna konsole. poprostu konsola jest mi nie potrzebna. pogram nieraz w jakies wyscigi albo sport u kolegi na zajebkach i imprezach ale ile tego jest, 5-6 raz w roku ? nie widze sensu, dla dziecka owszem.. Link Zgłoś
Gość: pi..czlap Re: lepszość zależy od kryteriów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:33 przecietny wiek gracza na konsoli to 30 lat... Link Zgłoś
Gość: koń Re: lepszość zależy od kryteriów IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.02.06, 23:03 konsole są przeznaczone z reguły dla smarkaczy. Link Zgłoś