Gość: ugh IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 23:43 taki sklep niby internetowy. bardzo tani, ale czy godny zaufania ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zdzichu Re: www.esc.pl - zna ktoś ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 11:33 nie znam sklepu esc ale znam sklep www.age.pl i www.komputronik.pl nie miałem z nimi problemu w age ceny są porównywalne z esc.pl Link Zgłoś
Gość: ugh Re: www.esc.pl - zna ktoś ? IP: *.acn.waw.pl 26.11.02, 13:08 Gość portalu: zdzichu napisał: > nie znam sklepu esc ale znam sklep www.age.pl i > www.komputronik.pl nie miałem z > nimi problemu w age ceny są porównywalne z esc.pl taa, tylko nie ma tego, co mi jest potrzebne (via epia) Link Zgłoś
Gość: KajTan znam... IP: *.nsm.pl / 192.168.170.* 27.11.02, 22:51 znam, bardzo fajny, mila obsluga, chlopaki znaja sie na rzeczy. Tani i wszystko maja, lub moga miec ;)) pozdroowka KajTan p.s. mowie o esc w Gdańsku, zeby nie bylo. Link Zgłoś
Gość: ugh Re: znam... IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 02:31 Gość portalu: KajTan napisał: > znam, bardzo fajny, mila obsluga, chlopaki znaja sie na rzeczy. Tani i wszystko > maja, lub moga miec ;)) > p.s. mowie o esc w Gdańsku, zeby nie bylo. sure. a kupowałeś coś on-line ? martwi mnie nieco fakt, że koledzy oczekują wpłaty na konto przed wysłaniem towaru... (dzięki za odpowiedź) Link Zgłoś