Gość: Grom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:27 Jak podejrzeć numer klucza Win XP we własnym kompie? Nie pamiętam co wpisaywałem przy instalacji. Będę wdzięczny. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Laki_luke Re: Jak podejrzeć numer klucza Win XP IP: 80.51.247.* 04.03.06, 11:41 jest taki programik o nazwie Keyfinder. Nazwa mowi wszystko :) Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Jak podejrzeć numer klucza Win XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:44 Ok, dzięki. Zaczynam szukać. Myślałem że to się czyta gdzieś w systemie. Link Zgłoś
gina.gina Magical Jelly Bean Keyfinder 04.03.06, 11:47 Plecam Magical Jelly Bean Keyfinder www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml www.magicaljellybean.com/images/keyfinder.gif Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Jak podejrzeć numer klucza Win XP 04.03.06, 11:51 Na nalepce przyklejonej do obudowy kompa jest :) Link Zgłoś
Gość: Art Re: Jak podejrzeć numer klucza Win XP IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:13 >Jak podejrzeć numer klucza Win XP we własnym kompie? Mi sprzedawca automatycznie, przykleił nalepkę. Zrobił to tak szybko, że nawet nie zdążyłem mu powiedzieć, czy nie wolę jej luzem. Link Zgłoś
Gość: Klucznik Re: Jak podejrzeć numer klucza Win XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:53 Gość portalu: Grom napisał(a): > Jak podejrzeć numer klucza Win XP we własnym kompie? Nawet popularny program EVEREST w wersji Demo pokazuje ten klucz wpisywany przy instalacji Windows XP. :) Link Zgłoś
Gość: olobolo Re: Jak podejrzeć numer klucza Win XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:37 Aida32 też pokazuje Link Zgłoś