Gość: patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:54 Witam. Jak wchodze na niektore strony to pokazuje mi sie bladi prosba o debugowanie, co to oznacza i jak to usunac? Pewnie wiecie o co chodzi... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Nina Re: Blad debugowania ?? o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:20 Dołączam się mi też to występuje i nie mam pojęcia o co chodzi Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: Blad debugowania ?? o co chodzi? IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.06, 12:05 Debugowanie to proces sprawdzania i naprawiania błędów. Jeśli do przeglądania stron używasz IE, to odpowiednie ustawienie znajdziesz pod ustawieniami tej przeglądarki. Link Zgłoś
Gość: greg2 Re: Blad debugowania ?? o co chodzi? IP: *.acn.waw.pl 27.04.06, 19:09 Narzedzia/Opcje/Zaawansowane. Swoja droga debugowanie skryptu juz od ktorejs wersji IE bylo wylaczone domyslnie. Jesli u kogos to ciagle jest tzn, ze ma tak stara i dziurawa wersje IE, ze ... az strach uzywac. Link Zgłoś
Gość: KB Re: Debugowanie nigdy mu nie chodzi musi wyłączyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:48 Link Zgłoś