Dodaj do ulubionych

drukarka hp 3920

26.03.06, 14:01
Chce kupić drukarkę hp 3920, w związku z tym mam pytanie czy może ktoś z Was taka posiada? Jaki są Wasze opinie, jak się drukarka spisuje i czy jest droga w eksploatacji? Przeczytałam w opiniach w jednym ze sklepów internetowych z pojemność tuszy wynosi 5ml?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: uglibugli Re: drukarka hp 3920 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:49
      dobrze przeczytałaś, 5 ml, ale oszczędnie drukuje więc starczy na długo. Ja mam
      ją niecały miesiąc, ale co 2-3 dni muszę coś wydrukować, a tuszu jeszcze nie
      ubyło także myśle że będzie ekonomiczna. No a poza tym tusze do tego modelu są
      tanie.
      • elka1983 Re: drukarka hp 3920 26.03.06, 23:22
        dzięki za info :)
      • polokokt Re: drukarka hp 3920 27.03.06, 08:33
        tani? 50 PLN na allegro za 5 ml to tanio? chyba zartujesz
        tutaj masz oryginalny tusz o pojemnosci 42ml !!! za identyczna cene, tyle ze do
        starszych modeli drukarek HP.

www.allegro.pl/item91983763_hp_51645_org_.html

Po prostu teraz sama drukarka kosztuje 150 PLN (i to juz z dwoma tuszami), ale
        za to producenci odbijaja sobie na cenie tuszy i koniecznosci ich czestego
        wymieniania.

Powiem tak, te 5ml to jest tragicznie malo, ale niestety teraz taka polityka
        firm zeby zarabiac na materialach eksploatacyjnych a nie na samej drukarce.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka