Dodaj do ulubionych

problemy z myszka

IP: *.4.rev.vline.pl 11.05.06, 22:06
mam sprawna myszke ktora dziala na innym kompie, a umnie sie zawiesza i
kursor pozostaje nieruchomy. Czy ktos ma jakis pomysl co sie zepsuło , to na
pewno nie jest wina myszki
Obserwuj wątek
    • gluby Re: problemy z myszka 11.05.06, 22:13
      moze strwoniki zle masz zainstalowane? poza tym pojda model myszki radiowa masz/
      • Gość: klopsik Re: problemy z myszka IP: *.4.rev.vline.pl 11.05.06, 22:28
        optyczna logitech, sprawdze te sterowniki dzieki chociaz nie pamietam czy tam
        byla jakas plyta
        • Gość: olo Re: problemy z myszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:48
          no proszę,ja też mam taki problem.czasem mysz mi się zawiesza(optyczna,Creative).
          pomaga wyjęcie i włożenie wtyczki(USB),ale chyba nie o to chodzi?
          • gluby Re: problemy z myszka 12.05.06, 00:19
            zainsta;uj nanjnowsze sterowniki moz epomoze
        • beata_ Re: problemy z myszka 12.05.06, 01:11
          Moja optyczna tegoż Logitecha za chiby nie chciała chodzić na oryginalnych
          sterownikach - wariacji dostawała i sama latała, otwierając wszystko, co
          popadnie. Odeszło, jak ręką odjął po odinstalowaniu, kiedy przeszła na
          sterowniki "systemowe". Może pomimo upływu kilku lat Logitechy dalej tak
          mają...?
          • Gość: Kokeeno Re: problemy z myszka IP: *.crowley.pl 12.05.06, 10:19
            Starego tracballa logitecha używałem na sterownikach xp, nową klawiaturę i mysz
            bezprzewodową zainstalowałem już używając softu od logitecha - na razie nie
            było żadnych niespodzianek, aczkolwiek zrezygnowałem z dodatkowych aplikacji do
            mediów - wystarczą mi programowalne klawisze dodatkowe...
    • Gość: mija Re: problemy z myszka IP: *.76.classcom.pl 12.05.06, 09:41
      nie wiem jaka masz ta myszke, ale jak moja Logitecha wariuje to ma pod spodem specjalny przycisk 'reset'. to pomaga. moze w twojej nie wpadli na taki pomysl.
      • gluby Re: problemy z myszka 12.05.06, 10:38
        a jak czesto ci wariuje?
        • aneczka0106 Re: problemy z myszka 14.05.06, 15:31
          Też mam problemy z myszką, tylko że radiową Easy Touch.Kupiona jakieś 2 mies.
          temu. Na początku już był problem z instalacją, bo nie chciała za żadne skarby
          zainstalować się inaczej, niż jako mysz z 3-ema przyciskami i tak została
          zainstalowana.Do rzeczy:myszka sobie działa, a po zrestartowaniu kompa pozostaje
          nieruchoma.Czasami kolejne uruchomienie pomaga, a czasami nie.Mąż myślał,że się
          rozładowała i włożył do ładowarki.Po całonocnym ładowaniu mysz sama chodziła po
          ekranie jakieś 30 minut.
          Nie mamy żadnego przycisku do restartu myszki.Jest tylko przycisk CONNECT na
          myszce i drugi na ładowarce. Po restarcie kompa czasami trzeba włączyć ten
          przycisk, żeby mysz działała.
          Aktualnie jest podłączona jeszcze najzwyklejsza mysz,że by było czego używać w
          razie awarii radiowej.Awarie niestety są często- macie jakieś pomysły?
          • pistolett Re: problemy z myszka 15.05.06, 10:43
            Ja posiadam Logitech'a MX 518 STERY ORYGINALNE.
            Nie wiem jaki problem był u innych uzytkownikow Logi że stery nie działały
            poprawnie.
          • gluby Re: problemy z myszka 15.05.06, 21:14
            musisz posuzkac najnowszych sterwonikow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka