Gość: gacjan IP: *.osh.deal.pl 22.08.01, 14:03 Zbliżają się wybory, uważam, że jedyną partią godną głosu jest PiS, ponieważ wszyscy przywódcy partii kradną pieniądze narodowe, a bracia Kaczyńscy ukradli tylko księżyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiacynt Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 14:09 Gość portalu: gacjan napisał(a): > Zbliżają się wybory, uważam, że jedyną partią godną głosu jest PiS, ponieważ > wszyscy przywódcy partii kradną pieniądze narodowe, a bracia Kaczyńscy ukradli > tylko księżyc :-) Ja nie "mimo wszystko" będę głosował na Kaczyńskich, ale tak po prostu. Wściekłe na nich ataki tylko dowodzą trafności wyboru. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Na PiS glosojesz -glos zmarnojesz !!! IP: *.kabel.telenet.be 23.09.01, 09:55 To tak dla rownowagi. Kaczynski nie zlapal ani jednego przestepcy !!!! Zlapal za to Biernacki . Kaczyniski to aferzysta -FOZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximus Dlaczego "mimo wszystko"? IP: *.users.skanska.se 22.08.01, 14:15 Ja głosuję na PiS bo chcę Polski bezpiecznej, uczciwej i patriotycznej. Owszem PiS nie jest może wyborem idealnym (w sferze gospodarczej przydałoby się więcej liberalizmu) ale żeby od razu zastrzegać, że "mimo wszystko"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacjan Re: Dlaczego IP: *.osh.deal.pl 22.08.01, 14:18 dlaczego "mimo wszystko" nie ma idealnych partii, ale będę głosował na PiS, bo mają najmniej za uszami, ale jednak coś mają, dlatego "mimo wszystko" uważam, że należy na nich głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.echostar.pl 22.08.01, 14:18 Ale go juz oddali ! Moge byc swiadkiem, sam go wczoraj widzialem ..... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.osh.deal.pl 23.09.01, 05:25 Czy Gazeta.pl nie łamie prawa o ciszy wyborczej nie blokując wątków dotyczących wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: email Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 10:07 ddd weź się odpieprz! To jest poczta elektroniczna fujaro i nie czytaj postów przeznaczonych nie dla ciebie. Trochę kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atomek Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.chello.pl 23.09.01, 10:40 Gość portalu: gacjan napisał(a): > Zbliżają się wybory, uważam, że jedyną partią godną głosu jest PiS, ponieważ > wszyscy przywódcy partii kradną pieniądze narodowe, a bracia Kaczyńscy ukradli > tylko księżyc :-) Jesteś pewien? To oni takie bajdy opowiadają. Ja nie jestem przekonany o ich niewinności (dwie dziewice?). Napewno nie będę głosował na tych dwóch łobuzów!!!!! Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.chello.pl 23.09.01, 18:27 Byłem,głosowałem z synem na PiS,a córa może być dopiero wieczorem,też na PiS pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Ja głosowałem na PIS IP: *.idzik.pl 23.09.01, 21:24 ja głosowałem na PIS Odpowiedz Link Zgłoś