Dodaj do ulubionych

GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS

IP: *.osh.deal.pl 22.08.01, 14:03
Zbliżają się wybory, uważam, że jedyną partią godną głosu jest PiS, ponieważ
wszyscy przywódcy partii kradną pieniądze narodowe, a bracia Kaczyńscy ukradli
tylko księżyc :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiacynt Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 14:09
      Gość portalu: gacjan napisał(a):

> Zbliżają się wybory, uważam, że jedyną partią godną głosu jest PiS, ponieważ
      > wszyscy przywódcy partii kradną pieniądze narodowe, a bracia Kaczyńscy ukradli
      > tylko księżyc :-)

Ja nie "mimo wszystko" będę głosował na Kaczyńskich, ale tak po prostu.
      Wściekłe na nich ataki tylko dowodzą trafności wyboru.

Pozdrawiam
      • Gość: jajacek Re: Na PiS glosojesz -glos zmarnojesz !!! IP: *.kabel.telenet.be 23.09.01, 09:55
        To tak dla rownowagi.
        Kaczynski nie zlapal ani jednego przestepcy !!!!
        Zlapal za to Biernacki .
        Kaczyniski to aferzysta -FOZ
    • Gość: Maximus Dlaczego "mimo wszystko"? IP: *.users.skanska.se 22.08.01, 14:15
      Ja głosuję na PiS bo chcę Polski bezpiecznej, uczciwej i patriotycznej. Owszem
      PiS nie jest może wyborem idealnym (w sferze gospodarczej przydałoby się więcej
      liberalizmu) ale żeby od razu zastrzegać, że "mimo wszystko"...
      • Gość: gacjan Re: Dlaczego IP: *.osh.deal.pl 22.08.01, 14:18
        dlaczego "mimo wszystko"
        nie ma idealnych partii, ale będę głosował na PiS, bo mają najmniej za uszami,
        ale jednak coś mają, dlatego "mimo wszystko" uważam, że należy na nich głosować
    • Gość: XXL Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.echostar.pl 22.08.01, 14:18
      Ale go juz oddali !
      Moge byc swiadkiem, sam go wczoraj widzialem .....

pozdrowienia
    • Gość: ddd Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.osh.deal.pl 23.09.01, 05:25
      Czy Gazeta.pl nie łamie prawa o ciszy wyborczej nie blokując wątków dotyczących
      wyborów?
      • Gość: email Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 10:07
        ddd weź się odpieprz! To jest poczta elektroniczna fujaro i nie czytaj postów
        przeznaczonych nie dla ciebie. Trochę kultury!
    • Gość: Atomek Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.chello.pl 23.09.01, 10:40
      Gość portalu: gacjan napisał(a):

> Zbliżają się wybory, uważam, że jedyną partią godną głosu jest PiS, ponieważ
      > wszyscy przywódcy partii kradną pieniądze narodowe, a bracia Kaczyńscy ukradli
      > tylko księżyc :-)

Jesteś pewien? To oni takie bajdy opowiadają.
      Ja nie jestem przekonany o ich niewinności (dwie dziewice?).
      Napewno nie będę głosował na tych dwóch łobuzów!!!!!
      Serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: bykk Re: GŁOSUJCIE MIMO WSZYSTKO NA PiS IP: *.chello.pl 23.09.01, 18:27
        Byłem,głosowałem z synem na PiS,a córa może być dopiero wieczorem,też na PiS
        pozdrawiam
        • Gość: Janusz Ja głosowałem na PIS IP: *.idzik.pl 23.09.01, 21:24
          ja głosowałem na PIS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka