Gość: gosia IP: *.orange.pl 13.05.06, 18:04 chce sciagnac program do sciagania muyzki jakis po polsku.Slyszalam wiele dobrych opinii o emule.gdzie moge sciagnac jego polska wersje???????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gluby Re: gdzie sciagnac emule po polsku????? 13.05.06, 18:15 np w google.pl? dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=289&t=46 Link Zgłoś
Gość: gosia Re: gdzie sciagnac emule po polsku????? IP: *.orange.pl 13.05.06, 19:24 dzieki juz sobie sciagnelam.Teraz mam problem bo poajwia mi sie komunikat ze jestem podlaczona do serwera?? co mam zrobic? podkreslam ze mam internet z orange. Link Zgłoś
gluby Re: gdzie sciagnac emule po polsku????? 13.05.06, 21:14 emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=20 lunkij na to dowiesc sie duzo Link Zgłoś
stowinski Re: gdzie sciagnac emule po polsku????? 14.05.06, 02:15 kurde,ludzie!!! pogrzebalibyściesobie troche w tych zawirusowanych swoich komputerach i znaleźli coś sobie na temat tego gdzie znaleźc osła. a nie zadawajcie zbędnych pytań na forum. podobne tematy obijają się kilkanaście razy na tydzień !!! Link Zgłoś