madderdin_x 25.06.06, 11:34 Z tego co zdołałem się zorientować w itunes można tworzyć foldery w ipodzie. Jest jeden problem: jak w ipodzie znaleźć utworzony folder ? (chodzi o ipoda nano) Link Zgłoś Obserwuj wątek
michal_ludwik Re: Foldery 25.06.06, 11:54 chodzi ci o utworrzenie folderu wewnątrz itunes? nie wiem, czy w windowsie jest taka opcja, ale pod moim makiem wystarczy wejsc w File i wybrac New Folder. Potem wrzucam wszystko, co chce tam miec. Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Foldery 25.06.06, 13:06 hmmm, wydaje mi sie ze powinien pojawic sie w liscie np. playlist, ale nie dam glowy. Sam mam tylko jeden folder, ale trzymam tam tylko single dla przejrzystosci. Nie kopiowałem tego na iPoda, ale stworzylem Smart playliste na tej podstawie (album = dany folder). Link Zgłoś
hetros Re: Foldery 25.06.06, 17:22 jezeli dajesz add folder to lbary w itunes to on ci nie dodaje tego folderu tylko zawearte w nim pliku multimedialne, w ipodzie folderow miec nie mozesz, mozez miec za to playlisty (folderow nie ma bo ipod inaczej segreguje piosenki niz inne odtwarzacze) Link Zgłoś