Gość: kocica IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:14 Bardzo prosze o szybka odpowiedz bo bardzo mi sie spieszy Jaka jest sciezka dostepu do pliku w ktorym zapiywane sa maile przychodzace oczywiscie w Outlooku? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Doki Re: Outlook IP: *.223-200-80.adsl.skynet.be 06.02.03, 22:32 Zalezy od instalacji. Mozesz to sprawdzic w menu Extra's=>Services=>Personal folders Link Zgłoś
Gość: fox Re: Outlook IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.02.03, 23:20 C:\WINDOWS\Dane aplikacji\Identities\{9677E920-975A-11D6-953E-BC60D4434C44} \Microsoft\Outlook Express plik Skrzynka odbiorcza.dbx o to chodzilo?? pzdr fox Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: Outlook IP: *.elartnet.pl 07.02.03, 08:10 Witam! Kazda skrzynka w Outlook Express to jeden plik. Kiedy w danej skrzynce pojawia sie mail, Outlook "dokleja" go do pliku. Jeśli chcesz wydobyc maile z takiego pliku to polecam program Dbxtract.exe (jak wpiszesz w jakiejs wyszukiwarce to znajdzie tego troche). Pozdrawiam serdecznie Michał Gregorczyk Link Zgłoś
Gość: kocica Re: Outlook IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:36 Dziekuje bardzo chodzilo mi wlasnie o to. Padl mi Outlook i nie moglam wejsc do niego a potrzebowalam odzyskac dane z skrzynki. Jeszcze raz dziekuje. Pozdrawiam Link Zgłoś
anka0717 Folder magazynu 07.02.03, 13:47 Narzędzia>Opcje>Konserwacja -> Folder magazynu.... tak to sie nazywa w IE6.0. w poprzednich wersjach zakładka nazywała się "Folder przechowywania..." Ja mam utworzony łatwo dostepny (w katalodgu głównym) folder "Poczta". Przy pomocy w/w opcji przeniosłam wszystkie mejle do tego folderu. Ponieważ mają wartośc sentymentalną od czasu do czasu zapisuje ich kopie na CDROM. Link Zgłoś