Dodaj do ulubionych

jak usunąć

IP: 82.160.42.* 24.07.06, 14:30
mam pytanie jak usunać słowa, hasła w komputerze ktore pojawiaja sie w pasku
google bo były wcześniej tam wpisywane??
Obserwuj wątek
    • Gość: etom Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 24.07.06, 15:02
      rozwin liste ,podswietl pierszy wpis ,nacisnij klawisz "delete" i trzymaj az
      skasujea sie wszystki wpisy
    • Gość: qba Re: jak usunąć IP: *.czajen.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:19
      Z lewej strony paska masz znaczek(wyraz) "Google",obok niego małą
      strzałkę.Kliknij ją znajdziesz "CLEAR SEARCH HISTORY" Kliknknij w to i po bólu.
      • etom Re: jak usunąć 24.07.06, 23:44
        nic takiego nie mam ani w polskiej ani w angielskiej wersji Google
        [URL=img508.imageshack.us/my.php?image=schowek01cp2.jpg][IMG]
        img508.imageshack.us/img508/3285/schowek01cp2.th.jpg[/IMG][/URL]
        • etom Re: jak usunąć 24.07.06, 23:44
          img508.imageshack.us/img508/3285/schowek01cp2.jpg
          • cyberrafi Re: jak usunąć 24.07.06, 23:57
            To jest zapisywane w naszej przeglądarce a nie na serverze google. Np. w
            firefoksie czyści się to tak: Narzędzia, Wyczyść prywatne dane.
            • Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 00:09
              cyberrafi napisał:

> To jest zapisywane w naszej przeglądarce a nie na serverze google.

malo wazne
              w pasku google sa tylko wpisy ktore sie tylko w google wpisywalo
              a o tych wlasnie pisze autor

• cyberrafi Re: jak usunąć 25.07.06, 00:19
                Jak mówię to znaczy, że wiem. To się nazywa "dane formularzy" konkretnie.
                • Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 03:08
                  ty jakis niemota czy co ?
                  chce usunac tylko z paska google TYLKO
                  • cyberrafi Re: jak usunąć 25.07.06, 09:56
                    Zrozumiałem i znalazłem sposób: Napisz sobie własną przeglądarkę internetową,
                    która będzie traktowała pasek google w inny sposób niż wszystkie pozostałe paski.
                    • Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 23:44
                      cyberrafi napisał:

> Zrozumiałem i znalazłem sposób: Napisz sobie własną przeglądarkę internetową,
                      > która będzie traktowała pasek google w inny sposób niż wszystkie pozostałe
                      > paski.

malo wiesz chlopasiu ,zamiast pierd..ic farmazony to sobie moze lepiej sprawdz ?

masz tu u gory wyszukiwarke - wpisz do niej jakis charakterystyczny wyraz
                      np. QQQQQQ
                      potem otworz Google i sprawdz czy ten wpis sie tam znajduje - mozesz patrzec
                      przez lupe a i tak go tam nie znajdziesz

na pasku wyszukiwania w Google sa TYLKO wpisy z wyszukiwania w Google
                      • cyberrafi Re: jak usunąć 26.07.06, 00:42
                        No i co z tego, że są z google? Ciekawe dlaczego niektórym lamusom wydaje się,
                        że jak coś jest z google to nie można jakimś cudem tego wyczyścić jak każdego
                        innego wpisu? Ku.., normalnie jak w dowcipach o blondynkach. No, jeszcze jest
                        możliwość że masz jakąś schrzanioną wyszukiwarkę, w której nie działa
                        czyszczenie prywatnych danych. Jak tak to ją wywal i zainstaluj sobie Firefoksa.
                        • Gość: aaaaa forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! IP: *.c29.msk.pl 26.07.06, 01:23
                          cyberrafi napisał:

> No i co z tego, że są z google? Ciekawe dlaczego niektórym lamusom wydaje się,
                          > że jak coś jest z google to nie można jakimś cudem tego wyczyścić jak każdego
                          > innego wpisu?

ty jestes rzeczywiscie NIEMOTA
                          gosc chce czyscic TYLKO z Google to po ch.. ma czyscic wszystko ???????

nie mozesz sie przyznac ze nie wiedziales o tym - twoja broszka
                          • cyberrafi Re: forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 12:04
                            > gosc chce czyscic TYLKO z Google to po ch.. ma czyscic wszystko ???????
                            Głównie dlatego, że w przeciwnym wypadku nic nie wyczyści. :))))))) Pomóż mu i
                            napisz nową przeglądarkę, która będzie miała taką funkcję. Nawet nie musisz
                            pisać nowej od podstaw. Ściągnij sobie źródełka, jakiejś co ma dostępne i je
                            zmodyfikuj. :))))))))) Co to wielkiego dla tak sprytnego i błyskotliwego umysłu
                            jak ty? :))))))))))))
                            • etom Re: forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:52
                              cyberrafi napisał:

> > gosc chce czyscic TYLKO z Google to po ch.. ma czyscic wszystko ???????
                              > Głównie dlatego, że w przeciwnym wypadku nic nie wyczyści. :)))))))

Nieprawda i wcale sie nie dziwie aaaaa ze wychodzi z nerw :-)

Zrobilem tak jak pisal (tez o tym nie wiedzialem)i stwierdzam ,ze mozna
                              wykasowac tylko to co sie wpisywalo w pasku wyszukiwan google - bez kasowania w
                              przegladarce w ustawieniach autouzupelniania.

Moglbys najpierw sprawdzic zamias powtarzac jak mantre jedno i to samo :-(
                              Nazwales go lamusem a wychodzi na to ,ze to Ty nim jestes i to z wlasnej woli.
                              • cyberrafi Re: forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:39
                                W tym rzecz, że sprawdzałem. U mnie jest inaczej. Widać zależy to od
                                przeglądarki. Jakby więcej myślał a mniej "wychodził z nerw" to by pewnie na to
                                wpadł. To samo można powiedzieć o mnie.
    • neder Re: jak usunąć 24.07.06, 20:26
      i zajrzyj do FAQ
    • Gość: qba Re: jak usunąć IP: *.czajen.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 01:04
      Ato co to jest,hę??
      img119.imageshack.us/img119/2064/pasekgooglerq0.png
      Ja mam tak.
      • Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 03:18
        Gość portalu: qba napisał(a):

> Ato co to jest,hę??

to wszyscy tak musza miec hę??
    • wojtek892 Re: jak usunąć 27.07.06, 10:04
      zależy jaką masz przeglądarkie w internecie explorel klikasz na wyniki
      wyszukiwania i klikasz delete natomiast w mozilli firefox wybierasz zakładkie
      narzędzia i klikasz wyczyść prywatne dane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka