Gość: niezalogowana IP: 82.160.42.* 24.07.06, 14:30 mam pytanie jak usunać słowa, hasła w komputerze ktore pojawiaja sie w pasku google bo były wcześniej tam wpisywane?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: etom Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 24.07.06, 15:02 rozwin liste ,podswietl pierszy wpis ,nacisnij klawisz "delete" i trzymaj az skasujea sie wszystki wpisy Link Zgłoś
Gość: qba Re: jak usunąć IP: *.czajen.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:19 Z lewej strony paska masz znaczek(wyraz) "Google",obok niego małą strzałkę.Kliknij ją znajdziesz "CLEAR SEARCH HISTORY" Kliknknij w to i po bólu. Link Zgłoś
etom Re: jak usunąć 24.07.06, 23:44 nic takiego nie mam ani w polskiej ani w angielskiej wersji Google [URL=img508.imageshack.us/my.php?image=schowek01cp2.jpg][IMG] img508.imageshack.us/img508/3285/schowek01cp2.th.jpg[/IMG][/URL] Link Zgłoś
cyberrafi Re: jak usunąć 24.07.06, 23:57 To jest zapisywane w naszej przeglądarce a nie na serverze google. Np. w firefoksie czyści się to tak: Narzędzia, Wyczyść prywatne dane. Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 00:09 cyberrafi napisał: > To jest zapisywane w naszej przeglądarce a nie na serverze google. malo wazne w pasku google sa tylko wpisy ktore sie tylko w google wpisywalo a o tych wlasnie pisze autor Link Zgłoś
cyberrafi Re: jak usunąć 25.07.06, 00:19 Jak mówię to znaczy, że wiem. To się nazywa "dane formularzy" konkretnie. Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 03:08 ty jakis niemota czy co ? chce usunac tylko z paska google TYLKO Link Zgłoś
cyberrafi Re: jak usunąć 25.07.06, 09:56 Zrozumiałem i znalazłem sposób: Napisz sobie własną przeglądarkę internetową, która będzie traktowała pasek google w inny sposób niż wszystkie pozostałe paski. Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 23:44 cyberrafi napisał: > Zrozumiałem i znalazłem sposób: Napisz sobie własną przeglądarkę internetową, > która będzie traktowała pasek google w inny sposób niż wszystkie pozostałe > paski. malo wiesz chlopasiu ,zamiast pierd..ic farmazony to sobie moze lepiej sprawdz ? masz tu u gory wyszukiwarke - wpisz do niej jakis charakterystyczny wyraz np. QQQQQQ potem otworz Google i sprawdz czy ten wpis sie tam znajduje - mozesz patrzec przez lupe a i tak go tam nie znajdziesz na pasku wyszukiwania w Google sa TYLKO wpisy z wyszukiwania w Google Link Zgłoś
cyberrafi Re: jak usunąć 26.07.06, 00:42 No i co z tego, że są z google? Ciekawe dlaczego niektórym lamusom wydaje się, że jak coś jest z google to nie można jakimś cudem tego wyczyścić jak każdego innego wpisu? Ku.., normalnie jak w dowcipach o blondynkach. No, jeszcze jest możliwość że masz jakąś schrzanioną wyszukiwarkę, w której nie działa czyszczenie prywatnych danych. Jak tak to ją wywal i zainstaluj sobie Firefoksa. Link Zgłoś
Gość: aaaaa forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! IP: *.c29.msk.pl 26.07.06, 01:23 cyberrafi napisał: > No i co z tego, że są z google? Ciekawe dlaczego niektórym lamusom wydaje się, > że jak coś jest z google to nie można jakimś cudem tego wyczyścić jak każdego > innego wpisu? ty jestes rzeczywiscie NIEMOTA gosc chce czyscic TYLKO z Google to po ch.. ma czyscic wszystko ??????? nie mozesz sie przyznac ze nie wiedziales o tym - twoja broszka Link Zgłoś
cyberrafi Re: forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 12:04 > gosc chce czyscic TYLKO z Google to po ch.. ma czyscic wszystko ??????? Głównie dlatego, że w przeciwnym wypadku nic nie wyczyści. :))))))) Pomóż mu i napisz nową przeglądarkę, która będzie miała taką funkcję. Nawet nie musisz pisać nowej od podstaw. Ściągnij sobie źródełka, jakiejś co ma dostępne i je zmodyfikuj. :))))))))) Co to wielkiego dla tak sprytnego i błyskotliwego umysłu jak ty? :)))))))))))) Link Zgłoś
etom Re: forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:52 cyberrafi napisał: > > gosc chce czyscic TYLKO z Google to po ch.. ma czyscic wszystko ??????? > Głównie dlatego, że w przeciwnym wypadku nic nie wyczyści. :))))))) Nieprawda i wcale sie nie dziwie aaaaa ze wychodzi z nerw :-) Zrobilem tak jak pisal (tez o tym nie wiedzialem)i stwierdzam ,ze mozna wykasowac tylko to co sie wpisywalo w pasku wyszukiwan google - bez kasowania w przegladarce w ustawieniach autouzupelniania. Moglbys najpierw sprawdzic zamias powtarzac jak mantre jedno i to samo :-( Nazwales go lamusem a wychodzi na to ,ze to Ty nim jestes i to z wlasnej woli. Link Zgłoś
cyberrafi Re: forumowy LAMUS !!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:39 W tym rzecz, że sprawdzałem. U mnie jest inaczej. Widać zależy to od przeglądarki. Jakby więcej myślał a mniej "wychodził z nerw" to by pewnie na to wpadł. To samo można powiedzieć o mnie. Link Zgłoś
Gość: qba Re: jak usunąć IP: *.czajen.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 01:04 Ato co to jest,hę?? img119.imageshack.us/img119/2064/pasekgooglerq0.png Ja mam tak. Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: jak usunąć IP: *.c29.msk.pl 25.07.06, 03:18 Gość portalu: qba napisał(a): > Ato co to jest,hę?? to wszyscy tak musza miec hę?? Link Zgłoś
wojtek892 Re: jak usunąć 27.07.06, 10:04 zależy jaką masz przeglądarkie w internecie explorel klikasz na wyniki wyszukiwania i klikasz delete natomiast w mozilli firefox wybierasz zakładkie narzędzia i klikasz wyczyść prywatne dane Link Zgłoś