Gość: Scaven IP: *.sggw.waw.pl 31.01.05, 18:18 Brawo Adam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiamusial Re: Zima dzięciołów 04.02.05, 20:22 Dopiero dzisuaj przeczytałam Pański artykulik i spieszę donieść,że u mnie w karmniku goszczą: dzięcioł zielonosiwy.dzięcioł duży,gziecioł średni, dziecioł białogrzbiety i dzięciołek. Odbywa sie to w mieście/!!!!!/, no nie jest to metropolia ale śrenie miasto na Śląsku. A u Pana na skraju puszczy tak skromnie?Jeśli chodzi o menu to oczywiście słoninka i smalec ze słonecznikiem i zmielonym, surowym mięskiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blotniak32 Re: Zima dzięciołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:30 Jestem miłośnikiem przyrody i myślę,że tego typu informacje jak najczęściej powinny pojawiać się na tej stronie.Bardzo mnie to interesuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Zima dzięciołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:40 Qrcze, ludziska, ale fajne macie obserwacje - i to przez okno! Zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś