Dodaj do ulubionych

Windows jako Vista

IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.06, 01:10
Wykorzystaniem wielu funkcji Visty na XP mozna zrobic
programem :
Universal Vista Inspirat Brico Pack
megapliki.pl/plik-857-universal-vista-inspirat-brico-pack-1.1.html
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: Windows jako Vista 26.07.06, 02:16
      Fajnie.. ale Visty to nie przypomina, co najwyzej XP z dziwacznym "tematem" na
      okienkach.
      • Gość: P Re: Windows jako Vista IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.06, 05:26
        Sa lepsze programy. A najprosciej bawic sie Vista 5472.Oczywiscie jest za trudna
        dla tych ktorzy znaja tylko Linux stad moze ich niechec do tego cacuszka.
        • kell99 Re: Windows jako Vista 26.07.06, 06:48
          a ty biedaku znowu tabletek nie wziales? :P
          biedny P wszystko wie najlepiej, tylko jakos boi sie ta swoja wiedza podzielic
          • Gość: P Re: Windows jako Vista kell IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.06, 14:58
            To ze twoje odpowiedzi sa niegrzeczne ,rzec mozna chamskie i nie majace nic
            wspolnego z tematem to niezaprzeczalny fakt.Nie masz pojecia o vista i to tez
            fakt.Mozna zadac ci ptytania z zakresu linux i tez na nie nie odpowiesz i to
            tez fakt.A ja mam do ciebie inne pytanie.Korzystasz glownie z "darmowych>
            programow chociaz ich tworcy niesmialo prosza o dotacje (to dobrowolna pomoc
            materialna) .Kell,powiedz ile razy wsparles tworcow linux swoim dobrowolnym
            datkiem.Mysle ze nigdy i to tez jest fakt.Wiec prosze trzymaj sie z dala od
            tematow w ktorych nie masz nic do powiedzenia.Udzielaj rad tam gdzie nie
            rozumieja o czym mowisz i nie pisz z pracy bo to bardzo,bardzi zle swiadczy o
            twojej uczciwosci.Milego popoludnia
            • Gość: kell99 Re: Windows jako Vista kell IP: 216.191.72.* 26.07.06, 17:52
              spowiadac, to sie moge ksiedzu, a nie tobie.
              udowadniac, to moge cos w pracy, albo mojej zonie, ale nie tobie.

skoro tyle o mnie wiesz, to napisz moja nieautoryzowana biografie, na pewno
              znajdzie sie masa chetnych by poczytac o mnie i mojej windowsiarskiej ignorancji;)
      • camilla3 Re: Windows jako Vista 26.07.06, 08:10
        Viste przypomina tylko napisem, a wlasciwie jest to jakies kiczowate XP. Juz to
        wywalilam.
        • armagedon6661 Re: Windows jako Vista 26.07.06, 08:17
          Wraqz z pojawieniem się nowego winoza wprowadzili większe dyski i nowy sprzęt bo
          na naszych nie pójdzie. I tak biznesik się kręci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka