Gość: Neophyte IP: 217.153.15.* 14.02.03, 07:29 Powiedzcie co siądzicie o niej generalnie, a specjaliści od zabezpieczeń niech może pokuszą się o porównanie jej z IE. Zastanawiam się, która ma mniej dziur i jest generalnie bardziej bezpieczna. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ceti Re: OPERA 7.01 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.03, 08:43 uzwam "opery" od wersji 3 i zlego slowa nie powiem. a jesli masz watpliwosci - zajrzyj na www.operapl.prv.pl Link Zgłoś
alpetrus Re: OPERA 7.01 14.02.03, 11:10 Zainstalowalem niedawno Opere 7 (uzywam ja od 5) i nameczylem sie troche, zeby zalogowac sie do Gazety. Po wpisaniu loginu i hasla, strona przeladowywala sie i nic... Zalogowac sie mozna dopiero, gdy wcisnie sie przycisk "go", a nie enter. Uwazam, ze z wersji na wersje jest coraz lepiej. Teraz bardzo trudno znalesc strone, ktora nie wyswietlalaby sie poprawnie w Operze, wiec calkowicie sie na nia przerzucilem. Link Zgłoś
Gość: ace Re: OPERA 7.01 IP: 62.233.173.* 15.02.03, 09:47 Gość portalu: Neophyte napisał(a): > Powiedzcie co siądzicie o niej generalnie, a specjaliści od zabezpieczeń > niech może pokuszą się o porównanie jej z IE. Zastanawiam się, która ma mniej > dziur i jest generalnie bardziej bezpieczna. Na pewno jest bezpieczniejsza bo większość hakerów poluje na MSIE. Zresztą poczytaj sobie na stronach PC Worlda lub Chipa. A poza tym jest zaje*@#$% szybka. Używam jeszcze od czasu do czasu IE, bo niestety mój bank internetowy ma gdzieś inne przeglądarki (to świadczy tylko o lenistwie webmastera, wierz mi) i strasznie mnie tak kobyła męczy. Wszystko ładuje się 2x wolniej! pozdr. ace Link Zgłoś
Gość: yasny Re: OPERA 7.01 IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 13:46 najnowsza wersja (7) opery jest jeszcze troche niedopracowana, ja uzywam na codzien wersji 6.05, i jestem bardzo zadowolony, IE nie ma w porownaniu z nia u mnie szans, Link Zgłoś