Dodaj do ulubionych

Przekleta neostrada i siec w-lan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:14
Mam neostrade i chce udostepnić łącze dla laptopa po w-lanie. widze laptop
tylko w relacji p2p. grupa robocza jest taka sama. W-lan w laptopie ma swoj
soft wiec kreator sieci nie dziala. Co mam zrobic... Juz mnie trafia...
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: Przekleta neostrada i siec w-lan 03.08.06, 01:18
      co masz na mysli przez grupe robocza i udostepnianie lacza? nie tedy droga, w
      routerze (albo karcie pci ktora jest ustawiona na "nadawanie") ustawiasz
      polaczenie wifi tj. ssid (id sieci) i szyfrowanie (WEP). na laptopie odszukujesz
      sieci i twoja powinna byc widoczna. grupy robocze to poustawiasz jak juz net
      bedzie dzialac.
      • Gość: L4mi Re: Przekleta neostrada i siec w-lan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 07:42
        Tylko jak ta karte ustawic na to nadawanie??
        • Gość: L4mi Re: Przekleta neostrada i siec w-lan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 07:47
          laptop widzi net. polaczenie jest ale pokazuje mi p2p. pommo ustawienia tych
          samych grup roboczych i udostepnienia zasobow PC nie widza sie wzajemnie.
          Sprobowalem konfiguracji kreatorem na PC. utworzylo mi mostek miedzy karta
          sieciowa a wifi a neo jest łączem internetowym. Pomimo tego nie hula :(
          Ale ze mnie lamer :(
          • Gość: ycbo Re: Przekleta neostrada i siec w-lan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:50
            Jak są ustawione obie karty = powinno być "infrastructure"
            • Gość: ycbo Re: Przekleta neostrada i siec w-lan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:04
              A tak przy okazji co ma do tego przeklinanie Neostrady, może winni są cykliści
              = związek jest podobny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka