psyhollll 21.08.06, 13:19 cześć znalazłem ipoda shuffle! Powiedzcie mi czy potrzebuje do niego jakieś oprogramowanie czy coś bo jak go podłączyłem do kompa i zgrałem muze to nichce grać :( czy coś do niego dokupić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marekatlanta71 Re: Znalazłem ipoda shuffle 21.08.06, 13:33 Z tylu jest numerek seryjny. Dzwonisz do Apple, wykazujesz sie zgola nie polska uczciwoscia, oni znajduja wlasciciela, Ty oddajesz i masz jeden dobry uczynek na swoim koncie. Albo sciagasz iTunes i iPod software z apple.com, kupujesz sluchawki i do konca zycia masz wyrzuty sumienia ktore zagluszasz muzyka z iPoda. Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Znalazłem ipoda shuffle 21.08.06, 14:11 Chlopie, oddaj ten odtwarzacz. Nic ci po nim. Ktos sobie go kupil i chcial sie cieszyc muzyka. Jest na pewno nieszczesciem, ze go zgubil bo bedzie musial pracowac na nastepny. A na zachete powiem, zesporo dziewczyn ma shufelki wiec masz szanse na mila znajomosc. Link Zgłoś
hynmlodz Re: Znalazłem ipoda shuffle 25.08.06, 15:56 Olej itunes. ja do ładowania muzyki używam winampa, jest o wiele lepszy i prostszy w użyciu. Wejdź na stronę www.winamp.com i ściągnij winampa(jeśli go nie masz). nastepnie poszukaj na tej samej stronie plug-in do ipod-ów. zainstaluj jedno i drugie.włóż ipoda do portu usb. natstępnie otwórz media library w winampie i odszukaj devices. powinien tam figurować twój ipod. Potem wrzóć na playliste kawałki które ci się podobają. zaznacz ten który chcesz zrzucić i naciśnij prawy klawisz a następnie wybież opcję "importuj do" i wybież z pokazanej listy ipoda. pozdro Link Zgłoś
hynmlodz Re: Znalazłem ipoda shuffle 25.08.06, 15:56 Olej itunes. ja do ładowania muzyki używam winampa, jest o wiele lepszy i prostszy w użyciu. Wejdź na stronę www.winamp.com i ściągnij winampa(jeśli go nie masz). nastepnie poszukaj na tej samej stronie plug-in do ipod-ów. zainstaluj jedno i drugie.włóż ipoda do portu usb. natstępnie otwórz media library w winampie i odszukaj devices. powinien tam figurować twój ipod. Potem wrzóć na playliste kawałki które ci się podobają. zaznacz ten który chcesz zrzucić i naciśnij prawy klawisz a następnie wybież opcję "importuj do" i wybież z pokazanej listy ipoda. pozdro Link Zgłoś
jasny_dzien Re: Znalazłem ipoda shuffle 25.08.06, 17:44 > www.winamp.com Do takiego debilnego rozwiązania trzeba mieć jeszcze peceta ze śmierdzącym windows, półgłówku. Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Znalazłem ipoda shuffle 25.08.06, 18:21 lamerstwo. w itunes podlaczasz ipoda i od razu sie wyswietla w liscie urzadzen po lewej. nie trzeba sciagac jakichs pluginow, szukac w ustawieniach ipoda. jak mieszkasz w piwnicy i nie masz pracy ani nic lepszego do roboty to winamp rzeczywiscie pozwala zdrowo zabijac czas na zglebianiu niezliczonych-nikomu-niepotrzebnych-funkcji zamiast poukladanego programu. Jedno posiedzenie z itunes i wszystko wiesz. Link Zgłoś