Gość: e IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:32 witam. czym sie roznia dvd-r od dvd+r? czy do obydwoch potrzeba dwoch roznych stacji dyskow? jak przegrac plyte +r na -r i na odwrot? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Nikola Re: dvd+r, dvd-r IP: *.plock.mm.pl 01.09.06, 12:27 Tym, samym czym różni się bateria kadmowo-niklowa od ołowiowej po porstu niektóre nagrywarki łatwiej nagrywają = inne - a dla innych to bez różnycy, ja mam LG i z nagrywaniem + nie ma problemu, ale za to - to co trzecią mi spala odczytywać to wszystkie odczytuje Link Zgłoś
Gość: Romcio Re: dvd+r, dvd-r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:48 Gość portalu: e napisał(a): > witam. czym sie roznia dvd-r od dvd+r? Dla normalnego użytkownika komputera/nagrywarki DVD te płyty NICZYM SIĘ NIE RÓŻNIĄ - wbrew temu co niektórzy 'fachowcy' od nagrywania chcą udowodnić. > czy do obydwoch potrzeba dwoch roznych > stacji dyskow? Przecież w instrukcji obsługi nagrywarki masz jak wół napisane jakie płyty możesz nagrywać i odtwarzać. :) > jak przegrac plyte +r na -r i na odwrot? A PO CO ??? Normalnie przegrywasz (jak masz taka potrzebę !)jak każdą płytę z danymi. Link Zgłoś