Gość: Yorrick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:27 A we właściwości - sprzęt podaje, że urządzenie działa poprawnie. Stało się to po włożeniu jednej płyty, już po raz drugi. Za pierwszym razem jakoś mi sie udało to naprawić. Teraz nie mogę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Yorrick Re: Komputer nie widzi płyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:19 Nikt nie wie, co zrobić? Link Zgłoś
gluby Re: Komputer nie widzi płyty 03.09.06, 19:04 czego oczekujesz ccudow? po prostu ci padla i kup sobie nowa;;p Link Zgłoś
Gość: Yorrick Re: Komputer nie widzi płyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:39 Nie padło, bo stało się to znowu po włożeniu tej feralnej płyty. Przy instalacji gry miałem wpisać numer seryjny. Wpisałem go (może nieprawidłowy). Program sie nie zainstalował i wtedy stacja przestała widzieć płyty. Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Komputer nie widzi płyty IP: *.ists.pl 03.09.06, 20:12 Zabezpieczenie antypirackie. Link Zgłoś
Gość: Yorrick Re: Komputer nie widzi płyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:00 To co powinienem teraz zrobić? Ponownie instalować Windows? A może można odinstalować napęd DVD i ponownie go zainstalować? Ale nie wiem jak to się robi. Link Zgłoś
gad_forumowy Re: Komputer nie widzi płyty 04.09.06, 10:10 Sprawdź płytę w innym kompie (najlepiej czystym - świeżo przeinstalowanym). Spróbuj podnienić napęd CD/DVD. Link Zgłoś
Gość: Yorrick Re: Komputer nie widzi płyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:18 A może można coś zrobić w Biosie? Link Zgłoś