Gość: iza IP: *.2-0.pl 04.09.06, 14:30 chciałam zapłacić kartą w sieci za zakupy i nie mogę, bo taki właśnie komunikat pokazuje się cały czas. Karta już sprawdzona i wszystko w porządku. iza Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: co to znaczy "invalid XML" ? 04.09.06, 14:31 Gość portalu: iza napisał(a): > chciałam zapłacić kartą w sieci za zakupy i nie mogę, bo taki właśnie > komunikat pokazuje się cały czas. Karta już sprawdzona i wszystko w porządku. > iza Wg mnie to blad na stronie, ew. blad przegladarki. Jak uzywasz Internet Explorer to sprobuj ta sama www z Firefoksem (i odwrotnie). Link Zgłoś
Gość: iza Re: co to znaczy "invalid XML" ? IP: *.2-0.pl 04.09.06, 14:44 to teraz poproszę po polsku :-) jak mam użyć przeglądarki Iza Link Zgłoś
kell99 Re: co to znaczy "invalid XML" ? 04.09.06, 14:50 Gość portalu: iza napisał(a): > to teraz poproszę po polsku :-) jak mam użyć przeglądarki to jest po polsku. trzeba uruchomic szare komorki, wpisac google.pl i tam firefoks. od odrobiny myslenia jeszcze nikt nie umarl. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: co to znaczy "invalid XML" ? 04.09.06, 15:01 Gość portalu: iza napisał(a): > to teraz poproszę po polsku :-) jak mam użyć przeglądarki > > Iza Podaj pin i numer karty - sprawdzimy. Link Zgłoś
beata_ :-)))))))))))))))))))))))) 04.09.06, 15:39 krzysztofsf napisał: > > Podaj pin i numer karty - sprawdzimy. Tez mogę pomóc! :-)) Link Zgłoś