Gość: kobietkaa IP: *.jjs.pl 19.09.06, 19:11 poradzcie mi skad sciagnac ten program??:((((((((( Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Re: jak sciagnac flasha 19.09.06, 19:59 W google Ci powiedzą... nawet, jak tylko tyle wpiszesz... a jak jeszcze macromedia dodasz, to juz w ogóóóóóle... Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: jak sciagnac flasha IP: *.jjs.pl 19.09.06, 20:56 wiesz, taka az cemna to nie jestem:)moze zle sformulowalam pytanie, ale jak wchodze wlasnie na glowna strone flasha to za zadne skarby nie moge go sciagnac stamtad Link Zgłoś
r_ed Re: jak sciagnac flasha 19.09.06, 21:30 A konkretnie na jaka strone i co sie pokazuje? Link Zgłoś
beata_ Staraj się formułować lepiej :-) 19.09.06, 21:32 Szybciej pomoc uzyskasz - słowo daję! :-) Link Zgłoś
Gość: kobietkaa Re: Staraj się formułować lepiej :-) IP: *.jjs.pl 19.09.06, 21:56 www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html i dalej nie wiem co mam zrobic:(( Link Zgłoś
Gość: albeut Re: Staraj się formułować lepiej :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:15 przede wszystkim musisz byc zalogowana do komputera jako uzytkownik z uprawnieniami administartora. Wtedy powinno sie pojawic okienko z pytaniem czy chcesz instalowac lub zolty pasek na gorze przegladarki - trza kliknac twierdzaco.... i gotowe Link Zgłoś
Gość: kobietkaa Re: Staraj się formułować lepiej :-) IP: *.jjs.pl 19.09.06, 22:29 hmm, zalogowana do komputera z uprawnieniami administratora???a jak mam to zrobic??:(( Link Zgłoś
minasz Re: Staraj się formułować lepiej :-) 19.09.06, 22:31 musisz sie tam zarejestrowac (na koncie administratora pewnie pracujesz) no i po co chcesz sciagac flash playera? Link Zgłoś
Gość: kobietkaa Re: Staraj się formułować lepiej :-) IP: *.jjs.pl 19.09.06, 22:35 dlatego ze nie wyswitlaja mi sie niektore strony w calosci, bo nie ma wlasnie flasha Link Zgłoś
vbvb Re: Staraj się formułować lepiej :-) 19.09.06, 22:45 Dziwne - przeglądarka powinna sama Ci umozliwić automatyczne pobranie pluginu. Cos masz chyba nie tak ustawione w komputerze. Link Zgłoś
Gość: kob Re: Staraj się formułować lepiej :-) IP: *.jjs.pl 19.09.06, 22:48 no wlasnie co?juz nie mam sily z tym sie bawic, wkurza mnie to!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: kobietkaa Re: jak sciagnac flasha IP: *.jjs.pl 19.09.06, 22:44 zarejestrowalam sie i niestety nic sie nie zmienilo , dalej nie moge sciagnac Link Zgłoś
Gość: kobietkaa Re: jak sciagnac flasha IP: *.jjs.pl 21.09.06, 21:04 temat nadal aktualny, pomozcie mi:(((( Link Zgłoś
Gość: kob Re: jak sciagnac flasha IP: *.jjs.pl 21.09.06, 21:31 explorer dochodze do tego www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html i dalej ani rusz:((( Link Zgłoś
r_ed Re: jak sciagnac flasha 21.09.06, 21:40 I ... co na tej stronie widzisz??? Mozesz zrobic zrzut ekranu? Link Zgłoś
Gość: kob Re: jak sciagnac flasha IP: *.jjs.pl 21.09.06, 21:44 www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html i dalej nie wiem jak ruszyc:( Link Zgłoś
r_ed Re: jak sciagnac flasha 21.09.06, 21:59 Chodzilo mi o zrzut ekranu w momencie kiedy uruchomiona jest przegladarka. Link Zgłoś