Gość: kop IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.06, 18:00 po uruchomieniu kompa nie widac kursra myszy a nie potrafie za bardzo manewrowac klawiatura. please - co zrobic by przywrocic dzialanie myszy?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Re: mysz nie dziala 22.09.06, 18:08 Sprawdzić mysz na innym kompie, sprawdzić inną mysz na swoim, a przedtem sprawdzić, czy ta, co ja masz podłączona jest jak należy i zainstalowana... Informacja o "błędzie" myszy powinna być widoczna podczas uruchamiania komputera, a przed załadowaniem systemu, jeśli to problem instalacyjny... chociaz nie mam pewności, czy nie kojarzy mi się z Win98 jeszcze :-))) Link Zgłoś
jolajola1 Re: mysz nie dziala 22.09.06, 18:12 docisnac wtyczkę ewentualnie docisnąc przejściówke, o ile masz Link Zgłoś
Gość: kop Re: mysz nie dziala IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.09.06, 18:14 mysz dziala na innym kompie, podlaczona jest tez porpawnie. zaden komunikat przy retarcie, wlaczaniu kompa sie niestety nie pojawia. mam windowsa xp. sciagnalem sterowniki w nadziei ze pomoze, ale nie pomoglo (moze sciagnalem nie te co trzeba). wiec dalej mecze sie z kalwiatura - POMOCY Link Zgłoś
beata_ Chyba Cię nie lubi... :-) 22.09.06, 18:32 Nie mam pomysłu... gdniazdo może szwankuje, inna mysz też nie działa? Sprawdź w Managerze urządzeń, co on o myszy mówi... Link Zgłoś
jolajola1 Re: Chyba Cię nie lubi... :-) 22.09.06, 18:56 właśnie to chciałam zaproponowac - sprawdź ten port inną mysza albo jeśli to mysz usb to wetknij w inny port Link Zgłoś
beata_ Re: Chyba Cię nie lubi... :-) 22.09.06, 19:14 Hi, hiiii - podpowiadałam to już w pierwszym poście, ale powtórzyłam, bo umknęło najwyraźniej :-) Link Zgłoś
xadam30 Re: mysz nie dziala 22.09.06, 19:20 Po uruchomieniu spróbuj zaleczyć problem w ten sposób: start>programy>akcesoria>narzędzia systemowe>przywracanie systemu. Wybierz sobie datę kiedy jeszcze było dobrze. Zobaczymy, u mnie jest podobnie. Link Zgłoś