dan62 24.09.06, 16:38 chcialem sobie zaktualizowac oprogramowanie na ipodzie ale gdy w programie klikam update po chwili wyskakuje blad ze nie mozna zaktualizowaz oprogramowania na ipodzie (nazwa mojego ipoda) czy ktos wie czemu tak sie dzieje? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marekatlanta71 Re: problem z aktualizacja ipoda video 24.09.06, 17:32 Mialem to samo z moim. Nowe iTunes 7.x jest lekko niedopracowane. Pomoglo kilkukrotne zrestartowanie PC'eta. Chyba przeformatuje Video na Maca i bede go z Maca aktualizowal.... Link Zgłoś
janusz_mistrz Re: problem z aktualizacja ipoda video 13.10.06, 14:33 Ja mam terz problem z softem 1.2 gdy daje zreby mi zaktualizowalo Ipoda to mi wyskakuje tabliczka 'The Ipod software update server could not be contacted' (neta mam) morze jest jakis inny sposub na sciongniencie i instalacje softu bez urzycia Itune. Pomurzcie mam Ipod video 30gb 5g Link Zgłoś
michal_ludwik Re: problem z aktualizacja ipoda video 14.10.06, 08:58 janusz_mistrz napisał: >morze jest jakis inny sposub na sciongniencie i instalacje softu bez > > urzycia Itune. > Pomurzcie mam Ipod video 30gb 5g Możesz poszukać na dicussions.apple.com, ale coś musi u ciebie być nie tak, skoro nie może połączyć się z serwerem. Link Zgłoś