monika_irl 16.10.06, 00:22 patzryłam w wyszukiwarce ale nie ma tam napisane czarne na białym jak to zrobić. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyc jak "blondynce" jak dodać do prezentacji muzykę? Jedna melodia na cały pokaz. Z góry dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
fugazzi Re: PowerPoint + Muzyka ? 17.10.06, 12:28 A czy w Power Poincie nie działa przcisk F1? Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: monika_irl Re: PowerPoint + Muzyka ? IP: 213.168.233.* 18.10.06, 08:39 nie musiales poswiecac swojego cennego czasu na taka odpowiedz, na innym forum (bardziej pomocnym) juz mi odpisali. pozdrowienia dla wszechwiedzacych Link Zgłoś
neder Re: PowerPoint + Muzyka ? 18.10.06, 09:29 > > patzryłam w wyszukiwarce ale nie ma tam napisane czarne na białym jak to > zrobić. trochę mijasz się z prawdą. Z tego co pamiętam trochę pytających o to na forum było. Więc rozwiązanie też było podawane już kilka razy. Choćby tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=19133876&v=2&s=0 Link Zgłoś
monika_irl Re: PowerPoint + Muzyka ? 18.10.06, 10:51 tak neder patrzylam w wyszukiwarce i nawet mam Twoje posty z opisami wydrukowane takze nie mijam sie z prawda, po prostu nie jestem tak genialna jak wy w informatyce dlatego poprosilam o pomoc. O ile sie nie myle do tego sluzy forum. juz nie wazne pomogli mi na innym forum a wam dziekuje. fugazzi popatrz w lustro. Link Zgłoś
neder Re: PowerPoint + Muzyka ? 18.10.06, 10:58 W podanym przeze mnie powyżej linku jest wszystko: od tego jak wstawiać muzykę, po załączanie jej tak, aby grała przez całą prezentację, a nie przez jeden slajd. No i fajnie, że na innym forum Ci pomogli. pzdr Link Zgłoś