Dodaj do ulubionych

co za gupi komp

15.12.05, 12:28
nie wiem dlaczego, ale w mojej czwartkowej pracy mam trudnosci z otworzeniem
stron gazety - wiekszosc czasu po prostu obraz znika jak wchodze na gazeta.pl.
no ale wreszcie mi sie udalo, jestem z wami smile))
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:32
      potraktuj go z glana, żeby wiedział gdzie jego miejsce smile
      • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:34
        aaaa! nie moge, bo ten tutejszy sprzecior i tak lada chwila wyzionie ducha.
        coz, instytucja wspierana przez unie europejska, czyli dziadujemy
        • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:35
          i wszystko jasne... poczekaj do przyszłego tygodnia, będziemy miałay PMS-a...
          wtedy sie wyżyjesz smile))
          • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:37
            o rany! znowu peemes? kiedy mamy okres w tym miesiacu? w swieta? ja chce na
            urodziny miec spokoj!!!
            • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:37
              w świeta na całe szczęście, więc na urodziny będziemy wyluzowane smile))
              • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:39
                cool!
                • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:39
                  też tak myślę, bo przed urodzinami byłoby przerąbane, a tak możemy ten dzień
                  spędzić bez fochowania smile
                  • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:41
                    wlasnie. po swiatecznych stresach nastapi spokoj...
                    • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:43
                      i nasze chopy będą spokojniejsze... nie będziemy spały w salonie, tylko we
                      własnym łóżeczku smile)
                      • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:44
                        wlasnie. i seksik bedzie.
                        • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:48
                          urodzinowy seksik... mhmmmm...
                          • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:58
                            zeby w ogole byl
                            • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 12:58
                              kasitza napisała:

> zeby w ogole byl

no właśnie, ja dzisiaj o suchym pysku, bo wcześnie wstałam i w ogóle... sad(
                              • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:04
                                dzisiaj? ja caly tydzien, seks jest tylko w weekendy, bo czasu nie ma. moj maz
                                w zeszlym tygodniu juz sie nawet chcial mi zapisac do kalendarza na seks
                                • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:05
                                  oj biednaś Ty... ja mam na ogół kilka razy dziennie, czasami sie zdaża tak, jak
                                  dziś - ranek bezowocny
                                  • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:06
                                    ja nawet nie tesknie, szczerze mowiac - no bo nie mam czasu nawet o tym
                                    pomyslec - ale wolalabym by zycie bylo jak za naszych czasow studenckich - ze
                                    sie spedzalo cale dnie w lozku.
                                    eeech!
                                    • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:09
                                      no czasami to jest fajnie tak poleniuchować i pogździć się cały dzień wink) macie
                                      urlop pomiędzy świętami a nowym rokiem?
                                      • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:14
                                        tak, a nawet pierwszy tydzien stycznia tez. najpierw krakow, potem kiel
                                        (urodziny i sylwester), potem stuttgart(tescie). po prostu rano nowy jork,
                                        popoludniu kualalumpur, wieczorem sydney, a fryzura sie trzyma.
                                        • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:14
                                          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Taftem se pryskasz??? smile)
                                          • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:18
                                            chyba qrtka na wacie zaczne, jak taki jettset bedzie odchodzil. hehe. budze sie
                                            i nie wiem, gdzie jestem, ale pierwsze patrze, czy mezus jest kolo mnie. jak
                                            nie - wpadam w panike
                                            • mamba30 Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:26
                                              nie będzie tak źle, przynajmniej nie będziesz sie nudziła smile)))
                                              • kasitza Re: co za gupi komp 15.12.05, 13:35
                                                a to prawda
            • lajton kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:38
              pytam, bo ja taksmile
              • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:39
                nie, mamba i ja (bo my jestesmy wirtualne blizniaczki) mamy 29.12.
                a ty masz 25?
                • mamba30 Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:40
                  kasitza napisała:

> nie, mamba i ja (bo my jestesmy wirtualne blizniaczki) mamy 29.12.
                  > a ty masz 25?

i nawet okres mamy tego samego dnia smile)) i tak samo na imie i wiele, wiele
                  innych podobieństw smile
                  • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:42
                    te urodziny to oczywiscie tylko czubek gory lodowej
                  • lajton Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:42
                    ja takie podobienca nie mam
                    kto by chcial byc tak walniety jak ja?! wink
                    • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:44
                      u nas juz taki los...
                • lajton Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:41
                  nie, 26.12
                  • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:42
                    aha! a ile masz latek, lajtonie?
                    • lajton Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:43
                      no ddooobra, powiem
                      29 skoncze w tym pierd... grudniu
                      • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:45
                        to jestes w srodku
                        • lajton Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 12:47
                          mlodsza jestes zatem ode mnie?
                          no nie, zabije sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink
                          • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 13:01
                            o dwa latka i nie zabijaj sie!
                            • lajton Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 13:07
                              kasitza napisała:

> o dwa latka i nie zabijaj sie!

ratuje mnie juz chyba tylko moj Samiec, przy ktorym moge czuc sie podlotkiem
                              Wy wszystkie jestescie zdecydowanie za mlode, skandal!
                              • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 13:07
                                eee tam, mlode.
                                • lajton Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 13:10
                                  kasitza, nie szpanuj!
                                  • kasitza Re: kasitza, w swieta obchodzisz urodziny? 15.12.05, 13:14
                                    ja tez juz robie tragedie. nie martw sie.
    • lajton dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:46
      beznadziejnie przezywam te swoje ostatnie z dwudziestych urodzin...
      prozna jestem (jak kazda blondynka), ale swieta i tak beda schrzanione,
      cokolwiek bym se nie mowilasad
      • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:48
        nie piernicz, ja kończę 31 lat i zyję smile))
        • lajton Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:50
          tez pewnie przezyje, ale kuzwa z jakim bolem!!!!!!!!
          • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:51
            a ja strasznie kocham swoją 3 na liczniku smile))
            • lajton Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:53
              mamba30 napisała:

> a ja strasznie kocham swoją 3 na liczniku smile))

tez tak se bede niedlugo pewnie mowic wink))
              a! i zaczne sie odchudzac [Samiec mowi, ze chudsza wygladam starzej i obija sie
              o moje wystajace kosci biodrowe, no ale cóś trza ze soba zrobic- na nic innego
              nie wpadlam wink)]
              • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:54
                a czy uraczyłaś mnie już swoją fotą???
                • lajton Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:56
                  nową? nie
                  masz tylko starsze (jedna z nich jest w mojej wizyt.)
                  • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 12:58
                    no właśnie, mam taka starą i nie wiedziałam, że jest jakaś w wizytówce. Ale już
                    sobie luknęłam i broń Boże nie waż się odchudzać smile
                    • edka-schizofredka ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 12:59

• lajton Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:02
                        nooo dobra edka, jak se zrobie to Ci wysle
                        bede na niej juz stara 30-letnia kobieta, buuuuuuuuuuuu sad(
                        • edka-schizofredka Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:03
                          Dzieki - dobra smile)))...
                          • lajton Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:05
                            masz slowo przyszlej trzydziestolatki
                            (buuuuuuuuuuuuuuuuu)
                            • edka-schizofredka Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:06
                              ja 76 rocznik jestem smile))))...
                              • lajton Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:07
                                no to witaj w moim smutnym klubiewink
                                a kiedy masz urodziny?
                                • edka-schizofredka Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:12
                                  hihihih... juz mialam 18 sierpnia smile
                                  a ja sie na 30 na przyszly rok szykuje big_grinDDD...
                                  • lajton Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:16
                                    ja tez jestem 76, ale za kilkanasie dni, rocznikowo bede miala 30! i to jest
                                    niesprawiedliwesad
                                    • edka-schizofredka Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:17
                                      też se przełóż na przyszły rok smile)))))...
                                      • lajton Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:18
                                        jak sie nie zabije do urodzin to se przelozesmile))
                                        • edka-schizofredka Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:25
                                          ja na 30 samobojstwo popełniam - wiec se przełożyłam <lol> big_grinDD...
                                          • lajton Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:26
                                            a widzisz, wytrwalsza jestes
                                            ja swoj mord planuje jeszcze w ostatnie dwudzieste urodziny
                                            mlodsza umrewink
                                            • edka-schizofredka Re: ja nową też poproszę :)))))... 15.12.05, 13:33
                                              hihihii... ja na wszelki wypadek zrobiłam duza impre w klubie w tym roku <lol>
                                              bo za ro to nie wiadomojak bedzie big_grinDDDD...
                    • lajton Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:00
                      mamba30 napisała:

<i broń Boże nie waż się odchudzać smile

mow mi tak jeszcze wink))

i kurna nie takom starom znowu te fote tam mam, wlosy mi tylko urosly i jezdem
                      starsza wiekiem o kilka m-cy, o!
                      • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:02
                        ja mówię o starej, czyli o tej, którą mi wysłałaś, z legitymacji szkolnej
                        bodajże smile) a odchudzać to ja się powinnam, a nie Ty. Ty wyglądasz ok smile
                        • lajton Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:04
                          hehe, rozumiem, kucyki tam mialamsmile)

i bylam, pienkna, mloda, pienkna, mloda, pienkna, mloda...
                          • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:06
                            Babo wstretna, widzę, że Ty naprawdę to przeżywasz... zapewniam Cię, że
                            totalnie nic się nie zmieni 26 grudnia smile))
                            • lajton Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:08
                              bozesz ty moj, takich slow mi trza (ale na razie i tak Ci nie wierze)
                              • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:10
                                lajton napisała:

> bozesz ty moj, takich slow mi trza (ale na razie i tak Ci nie wierze)

sama zobaczysz za kilka dni smile
                            • raduch Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:37
                              mamba30 napisała:

> Babo wstretna, widzę, że Ty naprawdę to przeżywasz... zapewniam Cię, że
                              > totalnie nic się nie zmieni 26 grudnia smile))

Zmieni się zasadniczo. Przestanie takie głupoty opowiadać. smile))
                              • mamba30 Re: dziewczynki kofane, przyznam sie Wam, ze 15.12.05, 13:42
                                raduch napisał:

> Zmieni się zasadniczo. Przestanie takie głupoty opowiadać. smile))

no chyba że tak smile)
                              • lajton oj Raduch... 15.12.05, 14:03
                                raduch napisał:

> Zmieni się zasadniczo. Przestanie takie głupoty opowiadać. smile))

Oj Raduch, jak dozyje to sie policzymy wink))
                    • kasitza LAJTON; MAMBA MA RACJE 15.12.05, 13:10
                      ty sie nie masz co odchudzac
                      • lajton Re: LAJTON; MAMBA MA RACJE 15.12.05, 13:14
                        w moim mozgu tylko ta mysl sie urodzila odnosnie kwestii ewentualnego
                        odmlodzenia sie
                        ale przemysle, DZIEKIsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka