Dodaj do ulubionych

Dodanie pamięci ram a działanie programów

11.11.01, 00:06
Wczoraj dodałem do swoich 128 nastepne 128 owszem kilka operacji w programach
Photoshop i Illustrator przeprowadzam teraz sprawnniej natomiast dodanie ram
pokrywa się wczasie z wystapowaniem błedów w Internet Explorer jak również
kilku innych programach np.kazaa w kilku niezwiązanych z internnetem też ale
głownie w tych które są z nim związane. Wyskakują mi apele o błedzie programu.
Niewiem co zrobić czy wymienić dimma czy to on powoduje te problemy ,czy to
przypadek.Za pomoc z góry dziękuje. Dimm był używany. A i jeszcze jedno kupilem
go za 60zł to dużo czy mało?

Obserwuj wątek
    • Gość: bob Re: Dodanie pamięci ram a działanie programów IP: 172.30.25.* 12.11.01, 13:13
      kupiłem niedawno 128 za 39zł,nowe
    • Gość: MaciekS Re: Dodanie pamięci ram a działanie programów IP: *.amdahl.com 12.11.01, 18:18
      pablogal napisał(a):

> Wczoraj dodałem do swoich 128 nastepne 128 owszem kilka operacji w programach
      > Photoshop i Illustrator przeprowadzam teraz sprawnniej natomiast dodanie ram
      > pokrywa się wczasie z wystapowaniem błedów w Internet Explorer jak również
      > kilku innych programach np.kazaa w kilku niezwiązanych z internnetem też ale
      > głownie w tych które są z nim związane. Wyskakują mi apele o błedzie programu.
      > Niewiem co zrobić czy wymienić dimma czy to on powoduje te problemy ,czy to
      > przypadek.Za pomoc z góry dziękuje. Dimm był używany. A i jeszcze jedno kupilem
      >
      > go za 60zł to dużo czy mało?
      >

Jest duza szansa ze pamiec ktora masz nie spelnia wymogow prawidlowej pracy
      komputera. Owszem to sie zdarza i to losowo. Czesc programow bedzie dzialac czesc
      nie inne tylko do pewnego momentu. Niestety mam podejrzenie ze ta pamiec nie jest
      najlepsza a takich jest sporo na rynku (wszystkie te tanie pamieci nie sa
      certyfikowane i pochcodza z odrzutow renomowanych firm tyle ze po odrzuceniu sa
      skupowane i sprzedawane przez podrzednych dystrybutorow jako pamieci bezmarkowe).

Nie wiem czy to jest mozliwe tam gdzie mieszkasz, ale u mnie przykladowo za
      bardzo drobna oplata mozna przetestowac pamiec np. na "bazarze" komputerowym tam
      gdzie sprzedaja pamieci. Ja bym polecil to rozwiazanie.

Testowanie pamieci w komputzerze to nie jest wlasciwa metoda... nie mozna tego
      nawet nazwac testowaniem. Sa specjalne "maszynki" - testery pamieci, ktorych
      uzywaja ci co naprawde specjalizuja sie w sprzedazy pamieci i budowach komputerow.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka