Gość: vd IP: proxy / *.crowley.pl 09.10.02, 13:42 fakty.interia.pl/news?inf=311301 zrobilem to dwa razy, i napewno zrobie kiedys jeszcze raz... troche mi wstyd Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sławek Re: biedni policjanci ? IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 09.10.02, 13:51 Z tą łapówką to jeszcze kumam (znam z doświadczenia) ale po jakiego chuja szarpią i zastraszają normalnego obywatela?Co oni sobie wyobrażali? Tak czy owak wszystkim gratujuje zwłaszcza temu z 24 letnim stażem... pozdr Link Zgłoś
lancerm Re: biedni policjanci ? 09.10.02, 14:01 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Z tą łapówką to jeszcze kumam (znam z doświadczenia) ja też ;)))) ale po jakiego chuja > szarpią i zastraszają normalnego obywatela?Co oni sobie wyobrażali? Chcieli pokazać "ach, co to nie my" > Tak czy owak wszystkim gratujuje zwłaszcza temu z 24 letnim stażem... I bardzo im tak dobrze - w sumie nie mam nic do łapówek - zło konieczne ;)) Ale po co straszyli starszego facia to ja też nie wiem... Tak czy inaczej teraz łapówki nie zobaczą prze dłuższy czas... Heh, ciekawe czy tylko łapówki czy nieba bez kratek też ;)) Pzdr LancerM Link Zgłoś
Gość: Gal Re: biedni policjanci ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 13:58 To musiał być jakiś wyjątek!!! Olbrzymia większość policjantów drogówki to uczciwi obywatele i oddani sprawie stróże prawa, którzy na sam dżwięk słowa łapówka krzywią się z obrzydzenia. Wiem co mówię - jeżdżę 80'000km rocznie (głównie po Polsce);-))). Link Zgłoś
greenblack Policjant w Mercedesie ML 09.10.02, 14:01 Ciekawe, skąd 31 letni policjant na, jakże marnej, pensyjce miał ,lekko licząc, 110 000 PLN na Mla? Jeżeli oczywiście nie ma go od nowego (dzisiaj 230 000). www.superexpress.pl/iso/stale/superauto/camrytester.shtml Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Gal Re: Policjant w Mercedesie ML IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 14:09 To na pewno służbowy;-))) Link Zgłoś
Gość: vd Re: Policjant w Mercedesie ML IP: proxy / *.crowley.pl 09.10.02, 14:27 ...eee w Amerykanskich filmach gliniarze nie takimi wozkami jezdza :), poza tym jak facet nie pali i nie pije (wiadomo - sluzba) to i ma Link Zgłoś